![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78538
Hankkeen nimi: Projekti Fermentointi ja Hyönteiset
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 29.10.2021 ja päättyy 31.12.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FINSECT OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2706490-1
Jakeluosoite: Rajatie 4 A 2
Puhelinnumero: +358445260888
Postinumero: 01230
Postitoimipaikka: VANTAA
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Lähdetie Mikko
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Hallituksen Jäsen
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358445260888
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Finsect Oy:n fermentoitujen ja hyönteistuotteiden kehitysprojekti.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 60 120
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 27 875
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 60 120
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 27 875
Maakunnat: Uusimaa
Seutukunnat: Helsingin
Kunnat: Vantaa
Jakeluosoite: Rajatie 4 A 2
Postinumero: 01230
Postitoimipaikka: VANTAA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 0 |
Käytämme luonnonvaroja kestävästi | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 9 | 0 |
Hyönteisravinto vähentää tarvetta punaisen lihansyöntiin. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 5 | 0 |
Hyödynnämme kestävästi villikasveja ja -marjoja fermentoiduissa tuotteissamme. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 10 | 0 |
Hyönteisravinnossa proteiinin kasvattamiseen kuluu erityisen vähän vettä toisin kuin punaisen lihan tuottamisessa. | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Vaikea arvioida | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 9 | 0 |
Hyödynnämme jo nyt tuotannossa syntyvät sivuvirrat ristikkäin tuotteiden kesken tai myymme ne ravintoloihin esimerkiksi mausteiksi. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Kasvattajaverkostossa priorisoidaan aurinkoa kasvatusyksiköiden energialähteenä. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 10 | 0 |
Molemmat liiketoimintahaarat ovat pioneerityötä Suomessa ja samalla monipuolistamme kestävästi suomalaista elinkeinorakennetta. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Vaikea arvioida. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 7 | 0 |
Pyrimme käyttämään päästökompensoituja kuljetuksia (esim. DHL). | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Hankkeemme luonne on sellainen, että tätä näkökulmaa on vaikea arvioida. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Hankkeemme luonne on sellainen, että tätä näkökulmaa on vaikea arvioida. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Hankkeemme luonne on sellainen, että tätä näkökulmaa on vaikea arvioida. | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Hankkeemme luonne on sellainen, että tätä näkökulmaa on vaikea arvioida. | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeemme luonne on sellainen, että tätä näkökulmaa on vaikea arvioida. |
- Finsect Oy:n fermentoitujen tuotteiden ja hyönteistuotteiden kehitysprojekti. - Tuloksena paljon uusia tuotteita ja uusien markkina-alueiden avaaminen.