![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78490
Hankkeen nimi: Rautavaaran leipomon tuotekehityshanke 2021-2022
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 7.9.2021 ja päättyy 31.12.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: RAUTAVAARAN LEIPOMO OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 0828448-2
Jakeluosoite: KIRKKOTIE 24
Puhelinnumero: +358445759916
Postinumero: 73900
Postitoimipaikka: KAAVI
WWW-osoite: www.rautavaaranleipomo.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kärki Jaakko
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: yrittäjä
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358445759916
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeella ohjataan ja tuetaan Rautavaaran leipomo Oy:n tuotekehitystä. Tuotekehityksen tavoitteena on kotimaisen järvikalan hyödyntäminen uusien leipomotuotteiden tuotannossa. Uusilla tuotteilla vastataan asiakkaiden ja kuluttajien muuttuneisiin kysyntätrendeihin. Hankkeen toimenpiteet kohdistetaan tuotekehityksen lisäksi tuotannon, pakkausten, palvelukonseptien ja brändin kehitykseen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 26 910
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 23 596
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 26 910
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 23 596
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Koillis-Savon
Kunnat: Rautavaara
Jakeluosoite: KIRKKOTIE 24
Postinumero: 73900
Postitoimipaikka: RAUTAVAARA
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 5 |
Luonnonkalan käytön lisääminen | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 5 |
Luonnonkalan käytön lisääminen | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 0 |
Hävikin pienentäminen | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 0 |
Paikallisten elintarvikeyritysten yhteistyö | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeella ohjattiin ja tuettiin Rautavaaran leipomo Oy:n tuotekehitystä. Tuotekehityksen tuloksena saatiin edistettyä kotimaisen järvikalan hyödyntämistä uusien leipomotuotteiden tuotannossa. Hankkeessa toteutettujen toimenpiteiden kautta saatiin kehitettyä myös uusien tuotteiden tuotanto- ja pakkausmenetelmiä, palvelukonsepteja, hinnoittelua ja kannattavuutta sekä brändin uudistamista.