![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78428
Hankkeen nimi: Kestävän kehityksen leipomo
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 29.10.2021 ja päättyy 31.12.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: BARON FOODTECH OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 1655732-1
Jakeluosoite: Flextie 3
Puhelinnumero: +358407320911
Postinumero: 15550
Postitoimipaikka: NASTOLA
WWW-osoite: www.baronfoodtech.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Hinnen Tiina
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Manager, Develop.
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358407320911
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Kestävä kehitys on yksi johtavista globaaleista kehitystrendeistä ja energiaratkaisut merkittävä osa tätä kokonaisuutta. Teollinen leivonta puolestaan on erittäin energiaintensiivistä toimintaa. Yrityksemme tavoiteena on kehittyä leipomoteollisuutta palvelevaksi suunnittelu-, kehitys- ja projektitoimijaksi, jolla on vahva osaaminen ja soveltuvat työkalut kestävän kehityksen periaatteiden mukaisten leipomoiden kehittämiseen ja suunnittelemiseen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 45 720
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 36 118
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 45 720
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 36 118
Maakunnat: Päijät-Häme
Seutukunnat: Lahden
Kunnat: Lahti
Jakeluosoite: Flextie 3
Postinumero: 15550
Postitoimipaikka: NASTOLA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 3 |
Asikkaille tehtävien hankkeiden energiaratkaisut edistävät tätä. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 3 |
Asikkaille tehtävien hankkeiden energiaratkaisut myötävaikuttavat tähän. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 6 |
Tuote- ja pakkauskehityksessä on johtavana teeman vastuullisuus ja sen mukana materiaalien säästäminen, uusien ympäristöystävällisten materiaalien etsiminen sekä pakkauskokojen optimointi hävikin vähentämiseksi. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 6 |
Energialaskennan kautta syntyvät uudet ratkaisut asiakkailla edistävät tätä. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 2 |
Kestävän kehityksen mukaiset leipomoratkaisut kehittävät asiakkaan alueen elinkeinorakennetta. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 2 |
Esim. energian käyttöön liittyvillä etävalvontamahdollisuuksilla on potentiaalia vähentää omaa matkustamistamme. Logistiset ratkaisut ovat myös osa leipomoiden kestävää kehitystä. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 3 | 3 |
Niin oman yrityksen kuin asiakkaan toiminta ja kannattavuus kehittyvät kestävän kehityksen ratkaisuilla ja siten myös henkilöstön hyvinvointi kehittyy. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 3 | 3 |
Kansainvälinen henkilöstömme ja globaali toimintaympäristömme mahdollistavat osaamisen jakamisen tasa-vertaisesti ja laajasti. | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 4 | 4 |
Kestävän kehityksen periaatteilla toteutettavat asiakashankkeet lisäävät molempien osapuolien ympäristöosaamista |
Kestävä kehitys on yksi johtavista globaaleista kehitystrendeistä ja energiaratkaisut merkittävä osa tätä kokonaisuutta. Yrityksemme on erikoistunut teollisen leipomotoiminnan kehittämiseen ja erityisesti kestävän kehityksen mukaisiin ratkaisuihin. Olemme kehityshankkeen myötä lisänneet henkilöstömme osaamista, kehittäneet palveluidemme sisältöä, hankkineet uusia työkaluja sekä toteuttaneet pilottihankkeen asiakkaamme kanssa. Pilottihankkeen välittömien energian kulutuksen vaikutusten lisäksi asiakkaan tuotteiden laatu on parantunut ja hävikki pienentynyt.