![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78426
Hankkeen nimi: Leipomotuotannon kehityshanke 2022
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 30.10.2021 ja päättyy 31.1.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: LAPIN LEIPOMO OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2656140-4
Jakeluosoite: Ahjotie 24
Puhelinnumero: +358408202417
Postinumero: 96320
Postitoimipaikka: ROVANIEMI
WWW-osoite: http://www.lapinleipomo.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Saarelainen Minna
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Yrittäjä
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358408202417
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Lapin Leipomo Oy investoi leipomon tuotantoon. Uudet tuotannon koneet ja laitteet ovat energiatehokkaita ja mahdollistavat uusien tuotteiden tuotekehityksen ja valmistamisen sekä tuotantomäärien kasvun. Hankeen tavoitteena on lisätä työllisyyttä, työn tuottavuutta ja työhyvinvointia.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 117 670
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 111 336
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 117 670
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 111 336
Maakunnat: Lappi
Seutukunnat: Rovaniemen
Kunnat: Rovaniemi
Jakeluosoite: Ahjotie 24
Postinumero: 96320
Postitoimipaikka: ROVANIEMI
Suunniteltu: 5, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 2.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 0 |
Uudet päästöttömämmät laitteet. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 0 |
Uudet päästöttömämmät laitteet. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Leipomotuotannon kehityshanke 2022 - Lapin Leipomo Oy investoi leipomon tuotantoon. Hankkeessa keskitytään leipomo tuotannon energiatehokkuuteen ja uusien tuotteiden tuotekehitykseen ja valmistamiseen. Hankkeen kone ja laite investoinnit tukevat tuotantomäärien kasvua. Yhteisenä tavoitteena on lisätä työllisyyttä, työn tuottavuutta ja henkilökunnan työhyvinvointia.