![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78346
Hankkeen nimi: Hotel Ukkohallan kasvu ja kansainvälistyminen: matkailuliiketoiminnan kehittäminen ja palvelukonseptin uudistaminen
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 24.5.2021 ja päättyy 31.8.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: TUOTTOHOTELLI OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2902641-5
Jakeluosoite: Lyötynkatu 3
Puhelinnumero: +358505435408
Postinumero: 90100
Postitoimipaikka: OULU
WWW-osoite: ukkohalla.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kiiskilä Jussi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358505435408
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoitteena on Hotel Ukkohallan toiminnan kasvattaminen sekä nykyisen liiketoiminnan ja palveluiden kehittäminen kansainvälisiä matkailijoita varten, sekä valmiuksien lisääminen ulkomaisten asiakkaiden houkuttelemiseksi ja palvelemiseksi. Hanke hyödyttää koko Ukkohallan matkailualuetta laajentamalla ja kehittämällä alueen palveluvalikoimaa. Laadukkaampien ja monipuolisempien palveluiden myötä Ukkohallan matkailukeskus houkuttaa uutta asiakaskuntaa myös kansainvälisesti, asiakkaiden viipymä alueella pidentyy ja alueelle jäävä matkailutulo kasvaa.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 37 670
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 17 554
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 37 670
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 17 554
Maakunnat: Kainuu
Seutukunnat: Kehys-Kainuun
Kunnat: Hyrynsalmi
Jakeluosoite: Ukkohallantie 20
Postinumero: 89400
Postitoimipaikka: HYRYNSALMI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 4 | 5 |
Kestävän matkailun suunnitelma ja mittaristo ohjaa toimintaa kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 3 |
Kestävän matkailun suunnitelma ja mittaristo ohjaa toimintaa kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 2 | 3 |
Satokausien ja paikallisuuden huomioiminen mm. ruokatuotteessa | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 7 |
Kestävän matkailun suunnitelma ja mittaristo ohjaa toimintaa, lisää kierrätystä ja vähentää syntyvän jätteen määrää | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 2 |
Kestävän matkailun suunnitelma ja mittaristo ohjaa toimintaa ja energianhankinnassa painotetaan uusiutuvia energialähteitä | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 7 | 7 |
Uusien työpaikkojen ja välillisten työpaikkojen luominen lähiympäristöön | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 10 | 5 |
Muun muassa elämysmatkailutuotteiden kehittäminen | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 4 |
Tarve kuljetuspalveluille kasvaa | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 4 | 7 |
Työllisyyden parantuminen lisää hyvinvointia | ||
Tasa-arvon edistäminen | 2 | 2 |
Lisää mahdollisuuksia työllistyä mikä edesauttaa tasa-arvon totetumista | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 5 | 5 |
Hyvinvoinnin lisääntyminen tarjoamalla lisää työmahdollisuuksia | ||
Kulttuuriympäristö | 2 | 2 |
Paikallisuuden huomioiminen tuotekehityksessä ja uusissa matkailutuotteissa. | ||
Ympäristöosaaminen | 8 | 8 |
Jatkuvan kehittämisen periaate, henkilöstön kouluttaminen |
Kehittämishankkeella uudistettiin jo olemassa olevia tuotteita ja palveluita, sekä kehitettiin uusia erityisesti kansainvälisille asiakkaille kiinnostavia palveluita. Laadukkaampien ja monipuolisempien ravintolapalveluiden myötä Ukkohallan matkailukeskus houkuttaa uutta asiakaskuntaa myös kansainvälisesti. Toteutettavien toimenpiteiden avulla hotellin uudistuneet palvelut yhdistettiin asiakkaille ja matkatoimistoille tarjottaviin matkapaketteihin, jotka ovat ostettavissa lisäksi digitaalisesti.