![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78214
Hankkeen nimi: Kokonaisvaltaisen ruokapalveluiden tilausratkaisun kehittäminen
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 31.5.2021 ja päättyy 31.12.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FEELIA OY
Organisaatiotyyppi: Keskisuuri yritys
Y-tunnus: 2113001-5
Jakeluosoite: Pölkkytie 2
Puhelinnumero: +358400600104
Postinumero: 92930
Postitoimipaikka: PYHÄNTÄ
WWW-osoite: www.feelia.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kokkonen Kati
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Talousjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400138396
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään toimintamalli ja tarvittavat ohjelmistoratkaisut loppukäyttäjäystävälliselle tilauskanavalle mm. hoiva-asiakkuuksien kokonaisvaltaiseen ruokapalveluiden tilaamiseen huomioiden erikoisruokavaliotarpeet
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 37 530
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 37 530
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 37 530
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 37 530
Maakunnat: Pohjois-Pohjanmaa
Seutukunnat: Haapavesi-Siikalatvan
Kunnat: Pyhäntä
Jakeluosoite: Pölkkytie 2
Postinumero: 92930
Postitoimipaikka: PYHÄNTÄ
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 9 | 9 |
digitaalinen, pitkälle automatisoitu tilauskanava | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 3 | 3 |
hoiva-asiakkaiden ruokahuollon helppokäyttöinen ratkaisu vähentää aikaa, jonka hoitajat ovat poissa hoivatyöstä | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Kokonaisvaltaisen ruokapalveluiden tilausratkaisun kehittäminen. Hankkeessa kehitetään toimintamalli ja tarvittavat ohjelmistoratkaisut loppukäyttäjäystävälliselle tilauskanavalle mm. hoiva-asiakkuuksien kokonaisvaltaiseen ruokapalveluiden tilaamiseen huomioiden erikoisruokavaliotarpeet.