![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78074
Hankkeen nimi: Venner Veggiestep Food Education Platform
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 30.6.2021 ja päättyy 30.9.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: VENNER OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2911951-5
Jakeluosoite: Keilaranta 5
Puhelinnumero: +358505606086
Postinumero: 02150
Postitoimipaikka: HELSINKI
WWW-osoite: www.venner.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Järvinen Tuulia
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0503001390
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään Vennerille uusi digitaalinen palvelu, Veggiestep Food Education Platform. Veggiestep-palvelulla vastataan kasvavaan ravitsemusterapian sekä ravitsemustiedon ja -kasvatuksen hyödyntämisen tarpeeseen. Palvelu ohjaa asiakkaita terveellisten ruokatottumusten syntyyn, jolla lisätään hyvinvointia ja ennaltaehkäistään elintapasairauksia.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 50 000
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 50 000
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 50 000
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 50 000
Maakunnat: Uusimaa
Seutukunnat: Helsingin
Kunnat: Helsinki
Jakeluosoite: PL 3
Postinumero: 00350
Postitoimipaikka: HELSINKI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 10 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla luodaan tietoisuutta kestävästi tuotetusta, ilmastoystävällisestä ja kaudenmukaisesta sekä ruuan valmistuksesta, jolla pyritään ohjaamaan ihmisten ruokailutottumuksia vastuulliseen, kasvispohjaiseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 10 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla luodaan tietoisuutta kestävästi tuotetusta, ilmastoystävällisestä ruuasta ja kaudenmukaisesta sekä ruuan valmistuksesta, jolla pyritään ohjaamaan ihmisten ruokailutottumuksia vastuulliseen, kasvispohjaiseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 5 | 10 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla luodaan tietoisuutta kestävästi tuotetusta, ilmastoystävällisestä ja kaudenmukaisesta ruuasta sekä ruuan valmistuksesta, jolla pyritään ohjaamaan ihmisten ruokailutottumuksia vastuulliseen, kasvispohjaiseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 5 | 10 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla luodaan tietoisuutta kestävästi tuotetusta, ympäristöystävällisestä ja kaudenmukaisesta ruuasta ja ruuan valmistuksesta, jolla pyritään ohjaamaan ihmisten ruokailutottumuksia vastuulliseen, kasvispohjaiseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 10 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla opetamme ruokahävikin hyödyntämistä ruuanvalmistuksessa. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 7 | 7 |
Venner on kasvuyritys, joka pyrkii työllistämään sekä suoraan että välillisesti eri alojen osaajia. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 10 | 10 |
Venner kehittää ja tarjoaa aineettomia digitaalisia tuotteita ja palveluja. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 5 | 5 |
Osa Vennerin liiketoimintaa on ruuan tuotannon ja jakelun logistiikkaketjujen optimointia. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 10 | 10 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla pyritään ohjaamaan ihmisten ruokailutottumuksia terveelliseen, hyvinvointia lisäävään suuntaan. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 10 | 10 |
Venner on vaikuttavuuteen tähtäävä yhteiskunnallinen yritys, joka on syntynyt hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseksi. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 10 | 10 |
Venner on vaikuttavuuteen tähtäävä yhteiskunnallinen yritys, joka on syntynyt hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseksi. | ||
Kulttuuriympäristö | 5 | 5 |
Venner pyrkii tuomaan vastuullista ruokakulttuuria tasa-arvoisesti kaikille. | ||
Ympäristöosaaminen | 5 | 5 |
Hankkeessa kehitettävällä palvelulla luodaan tietoisuutta kestävästi tuotetusta, kauden mukaisesta ja ilmastoystävällisestä ruuasta sekä ruuan valmistuksesta, jolla pyritään ohjaamaan ihmisten ruokailutottumuksia vastuulliseen ja kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. |
Hankkeessa kehitettiin uusi digitaalinen palvelu, lapsille suunnattu maksuton Vegemi sovellus. Sovelluksella vastataan kasvavaan ravitsemustiedon ja -kasvatuksen tarpeeseen. Sovellus ohjaa tarinallistaen ja pelillistäen lisäämään lasten kasvisten ja hedelmien käyttöä ja vaikuttaa näin terveellisten ruokatottumusten syntyyn. Vegemi sovelluksen tavoitteena on pitkällä tähtäimellä lisätä hyvinvointia ja ennaltaehkäistään elintapasairauksia yhteistyössä ammattilaisten kanssa.