![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78038
Hankkeen nimi: Utö - Yhteistyöverkoston kanssa Itämeren parhaaksi ruokamatkailukohteeksi - Saariston kansainvälisen ruokamatkailun kehittämishanke
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 31.8.2021 ja päättyy 31.8.2022
Toiminnan tila: Peruuntunut
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: ARCHIPELAGO LINES OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 1763791-3
Jakeluosoite: Enskärintie 28
Puhelinnumero: +358 45 124 5551
Postinumero: 21740
Postitoimipaikka: UTÖ
WWW-osoite: www.utohotel.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Fagerroos Mikko
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 45 124 5551
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Kehittämishankkeessa kehitetään kaksi kansainvälistä ruokamatkailukonseptia Utön Havshotelille. Konseptit pilotoidaan kahdessa ruokamatkailutapahtumassa, ja pilottien kokemusten perusteella laaditaan Utön kansainvälisen ruokamatkailun kasvustrategia.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 40 650
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 0
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 40 650
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 0
Maakunnat: Varsinais-Suomi
Seutukunnat: Åboland-Turunmaan
Kunnat: Parainen
Jakeluosoite: Enskärintie 28
Postinumero: 21740
Postitoimipaikka: UTÖ
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joista naisten perustamia 0
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 5 |
Paikallistentuottajien parempi hyödyntäminen | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 10 |
Saadaan vierailijat kiinnostumaan ja arvostamaan saariston Natura 2000 alueista | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 10 | 10 |
Ruokahävikin ja pakkausjätteiden vähentäminen ja kompostoinnin kehittäminen | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 10 | 10 |
Kansainvälinen matkailu tullaan rakentamaan yhdessä suomalaisen yhteistyöverkoston kanssa, joka tarjoaa kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksia koko verkostolle. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 10 | 10 |
Kansainvälinen matkailijavirta mahdollistaa entistä laajempien palveluiden kehittämisen saaristomatkailuun. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 10 | 10 |
Kansainvälinen matkailijavirta mahdollistaa entistä laajempien reittien ja logistiikkayhteyksien kehittämisen Suomen saaristoon. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 10 | 10 |
Ruoka ja elämyspalveluiden henkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointia | ||
Tasa-arvon edistäminen | 6 | 0 |
Ruokamatkailuhanke työllistää pääosin naisia | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 10 | 10 |
Tuo saariston ruoka sekä paikalliskulttuuria ja luontoa helpommin tavoitettavaksi ja näkyvämmäksi kansallisesti ja kansainvälisesti. | ||
Kulttuuriympäristö | 10 | 10 |
Museovirasto on määritellyt Utön linnakkeen, majakka- ja luotsiyhdyskunnan valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi. | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
-