![]() |
![]() |
Hankekoodi: A78023
Hankkeen nimi: Toimintaedellytysten kehittäminen
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 12.6.2021 ja päättyy 31.8.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: ART FOOD HEAVEN OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3108024-2
Jakeluosoite: Kärpänkuja 5 B 2
Puhelinnumero: +358 41 466 7982
Postinumero: 40400
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
WWW-osoite: www.artfoodheaven.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Hakanen Arto
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 41 466 7982
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen myötä yrityksen tuotanto- ja kehitystilat laitteistoineen viedään sille tasolle, että tarvittavat kokeilut, tuotekehitys ja omana tuotantona tehtävien tuotteiden valmistus saadaan riittävälle tasolle ja riittävän skaalautuvaksi. Samalla yritykselle avautuu tosiasialliset mahdollisuudet arvioida eri tuotantomenetelmien / -vaihtoehtojen tarkoituksenmukaisuutta kunkin tuotteen / tuoteryhmän kohdalla. Hankkeen myötä yrityksen liiketoiminnalliset mahdollisuudet kehittyvät ja sitä kautta yrityksen kasvu- ja työllistämismahdollisuudet paranevat.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 53 510
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 47 977
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 53 510
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 47 977
Maakunnat: Keski-Suomi
Seutukunnat: Jyväskylän
Kunnat: Jyväskylä
Jakeluosoite: Cygnauksenkatu 2
Postinumero: 40100
Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 5 |
Pyrkimys esimerkiksi ekologisten pakkausvaihtoehtojen kehittämiseen ja käyttöön. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 5 |
Tilojen lämmistys- ja muu energiankäyttö, kierrätys, laitehankinnat. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 1 |
Esimerkiksi pakkausmateriaalien ja raaka-aineiden valinnalla voidaan vaikuttaa välillisesti. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 1 |
Hankkeella on välillisiä vaikutuksia esimerkiksi logistisiin järjestelyihin ja sitä kautta päästöihin. | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 8 | 2 |
Tällä on merkittävä vaikutus. Toiminnan kehittyminen mahdollistaa esimerkiksi isommat hankninta- ja myyntierät sekä sitä kautta jätteen määrän vähenemisen. Lisäksi kierrätys- ja raaka-aineiden tehokkaan hyödyntämisen mahdollisuudet kehittyvät merkittävästi. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 8 | 8 |
Energialähteiksi valitaan lähtökohtaisesti uusiutuvat enegrialähteet. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 8 | 8 |
Mahdollisuudet paikallisten palveluiden ja lähiraaka-aineiden käyttöön kehittyy entisestään. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 8 | 8 |
Logistiset järjestelyt kehittyvät merkittävästi ja esimerkiksi välivarastoinnin tarve pienenee, jolloin myös varastojen väliset siirrot vähenevät. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 4 | 5 |
Työn tekeminen sujuvoittuu ja lisää sitä kautta työntekijöiden hyvinvointia. Hankkeen myötä syntyy myös uusia työpaikkoja. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 1 | 1 |
Nämä ovat vahvoja arvoja ennestään. Toki huomioidaan myös hankkeessa ja jatkossa. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 1 | 1 |
Nämä ovat vahvoja arvoja ennestään. Toki huomioidaan myös hankkeessa ja jatkossa. | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 7 | 3 |
Mahdollistaa entistä paremman ympäristötietoisuuden kehittämisen ja toteutumisen yrityksen sisällä. |
Hankkeen myötä yrityksen tuotanto- ja kehitystilat laitteistoineen vietiin sille tasolle, että tarvittavat kokeilut, tuotekehitys ja omana tuotantona tehtävien tuotteiden valmistus saatiin riittävälle tasolle ja riittävän skaalautuvaksi. Samalla arvioitiin eri tuotantomenetelmien / -vaihtoehtojen tarkoituksenmukaisuutta kunkin tuotteen / tuoteryhmän kohdalla ja kyettiin tekemään näiden pohjalta tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Hankkeen myötä yrityksen liiketoiminnalliset mahdollisuudet kehittyivät ja sitä kautta yrityksen kasvu- ja työllistämismahdollisuudet paranivat.