![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77878
Hankkeen nimi: Digitaalinen Ammattikeittiöpalvelu
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 1.9.2021 ja päättyy 31.8.2022
Toiminnan tila: Peruuntunut
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FREDMAN PERFECT KITCHEN OY
Organisaatiotyyppi: Keskisuuri yritys
Y-tunnus: 2882371-1
Jakeluosoite: Vänrikinkuja 3
Puhelinnumero: +358 40 8321 368
Postinumero: 02600
Postitoimipaikka: ESPOO
WWW-osoite: www.fredmangroup.com
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Halinen Elina
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: D&D Director
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 40 8321 368
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Tässä hankkeessa kehitämme digitaalisen keittiöpalvelumme teknisen alustan skaalautumaan vastaamaan kansainvälistä kysyntää sekä vastaamaan paikallisten regulaatioiden asettamia vaatimuksia. Palvelumme avulla ammattikeittiöt pystyvät maksimoimaan elintarviketurvallisuutensa ja tehokkuutensa sekä minimoimaan ruokahävikkinsä ja negatiiviset ympäristövaikutukset.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 52 370
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 0
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 52 370
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 0
Maakunnat: Uusimaa
Seutukunnat: Helsingin
Kunnat: Espoo
Jakeluosoite: Vänrikinkuja 3
Postinumero: 02600
Postitoimipaikka: ESPOO
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joista naisten perustamia 0
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 0 |
kun ruokahävikki vähenee, saadaan myös sadot paremmin ja tehokkaammin suunnittelun avulla käyttöön | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 10 | 0 |
Ratkaisumme avulla asiakkaidemme energiankulutus ja ruokahävikki pienenee merkittävästi. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 10 | 0 |
Hankkeessa kehitämme skaalautuvan digitaalisen keittiöpalvelun, jonka avulla tehokkuus nousee merkittävästi | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 5 | 0 |
Palvelumme avulla asiakkaamme pystyvät optimoimaan keittiöpalvelunsa ja minimoimaan ruokahävikkinsä. logistiset kulut pienevät myös, kun keittiön johdon tai viranomaisten(elintarviketarkastajien) ei tarvitse vierailla ravintoloissa tarkastamassa ruokaturvallisuutta vaan he voivat etänä katsoa livetilanteen Chefsteinista. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
-