![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77708
Hankkeen nimi: Wheat is on
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 30.4.2021 ja päättyy 30.9.2023
Toiminnan tila: Peruuntunut
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: BACTECH OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3141985-9
Jakeluosoite: Kempinkaari 18
Puhelinnumero: +358451124700
Postinumero: 53650
Postitoimipaikka: LAPPEENRANTA
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Franzén Mercedes
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358451124700
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Viljan biokemiallinen prosessointimenetelmä, jolla tuote saadaan hyvin siedettyyn muotoon
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 24 945
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 0
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 24 945
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 0
Maakunnat: Etelä-Karjala
Seutukunnat: Lappeenrannan
Kunnat: Lappeenranta
Jakeluosoite: Kempinkaari 18
Postinumero: 53650
Postitoimipaikka: LAPPEENRANTA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joista naisten perustamia 0
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 8 | -2 |
Käytetään kotimaista viljaa, sähkö yms., mutta viljatuotannosta syntyy väistämättä päästöjä ja muita kuormittavia tekijöitä | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Ei juuri pystytä vaikuttamaan | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Ei pystytä juuri vaikuttamaan | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ei ole | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Materiaalit uudestaan käytettäviä, tällä hetkellä tuotannosta ei synny manittavaa jätettä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 3 | 0 |
Uusiutuva sähkö | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 6 | -3 |
Pyritään hyödyntämään paikallisia palveluita ja raaka-aineita. Osa palveluista haettava kuitenkin muualta. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Ei ole ajankohjtaista tällä hetkellä. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Toimitiloilla pyritty minimoimaan liikkumisen tarve ja mainittavaa logistista t<rvetta ei ole. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 10 | 0 |
Tavoitteena saada lopputuote kaikkien saataville. | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta |
-