![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77445
Hankkeen nimi: HoviRuoka Oy Tuote- ja laadunkehitysprojekti
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 14.4.2021 ja päättyy 30.6.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: HOVIRUOKA OY
Organisaatiotyyppi: Keskisuuri yritys
Y-tunnus: 2413387-9
Jakeluosoite: Kanervistontie 1
Puhelinnumero: +358400-171163
Postinumero: 45200
Postitoimipaikka: KOUVOLA
WWW-osoite: www.hoviruoka.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kaikkonen Pekka
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400-171163
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Rakentaa ja käyttöönottaa HoviRuoka Oy:lle sertifioitu laatujärjestelmä, rakenteet ja toiminta viennin vaatimukset täyttäviksi. Kehittää tuotteistoa ja vientimarkkinoille sopiviksi sekä lisätä tuotannon tehokkuutta. Näiden avulla voidaan kasvattaa HoviRuoka Oy:n myyntiä viennissä.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 113 730
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 87 841
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 113 730
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 87 841
Maakunnat: Kymenlaakso
Seutukunnat: Kouvolan
Kunnat: Kouvola
Jakeluosoite: Kanervistontie 1
Postinumero: 45200
Postitoimipaikka: KOUVOLA
Suunniteltu: 8, joihin työllistyvät naiset 6
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 6 | 0 |
kehitetään vegaani ja kasvispohjaisia tuotteita korvamaan lihapohjaisia | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 3 |
kasvisraaka-aineet tuotteissa | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 2 |
lihaa korvaavat tuotteet | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 0 |
raaka-aineiden käyttö paranee kun tuotehävikit vähenevät prosessien kehittyessä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 0 |
kehitämme hyvänmakuisia kasvispohjaisia terveellisiä tuotteita | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Kehitettiin sertifioitava BRC-laatujärjestelmä ja toteutettiin sen vaatimat suojaus- ja turvallisuusinvestoinnit. Kehitettiin valmisruokatuotteita vientiä varten. Investoitiin tuotannonlaitteita uusille tuotteille ja tehostettiin tuotannon tehokkuutta ja laaduntuottokykyä.