![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77444
Hankkeen nimi: Leipomoinvestoinnit
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 12.4.2021 ja päättyy 31.8.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KATINALAN LIHAKAUPPA OSAKEYHTIÖ
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2799769-9
Jakeluosoite: Kauksaarentie 2-4
Puhelinnumero: +358400387988
Postinumero: 13800
Postitoimipaikka: KATINALA
WWW-osoite: www.katinalanlihakauppa.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Mikkola Tuomas
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Yrittäjä/kauppias
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400387988
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Lihakaupan kasvu- ja uudistumishanke, jossa lihakauppa muuntautuu kokonaisvaltaisemmin asiakasta palvelevaksi herkkukaupaksi leipomon avulla. Tavoitteena on tehdä Suomen parasta leipää.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 49 210
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 35 182
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 49 210
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 35 182
Maakunnat: Kanta-Häme
Seutukunnat: Hämeenlinnan
Kunnat: Hattula
Jakeluosoite: Kauksaarentie 2-4
Postinumero: 13800
Postitoimipaikka: KATINALA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 1 | 1 |
Hankkeessa painona lähiruuan myynnin kasvattaminen | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 1 | 1 |
Hankkeessa painona lähiruuan myynnin kasvattaminen | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Lihakaupan leipomohankkeessa kasvatetttiin perinteisen yrityksen tuote- ja palveluportfoliota perustamalla leipomo ja sitä myöten parannettiin asiakkaiden saamaa palvelua ja kokemusta. Kehitysprojektissa onnistuttiin muutoin, mutta ei taloudellisten lukujen kautta projektin päättymisen hetkellä.