![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77364
Hankkeen nimi: KomeroFood kehittämisprojekti
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 6.4.2021 ja päättyy 31.8.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KOMEROFOOD OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2676765-6
Jakeluosoite: Kellonkärki 8
Puhelinnumero: +358443718323
Postinumero: 70460
Postitoimipaikka: KUOPIO
WWW-osoite: www.komerofood.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Nuutinen Pekka
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358443718323
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään maailmanlaajuisesti uudenlaiselle tuotesarjalle uusi tuotantolinja ja toiminnanohjausjärjestelmä. Lisäksi hankkeessa kehitetään yhtiön sisäisiä prosesseja ja valmiuksia kasvaa nopeasti yli kymmenkertaiseksi.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 250 310
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 221 469
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 250 310
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 221 469
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Kellonkärki 8
Postinumero: 70460
Postitoimipaikka: KUOPIO
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 8 | 10 |
Yhtiön ja myös tämän hankkeen osatavoitteena on tarjota ihmisille helppo tapa lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa. Näin ollen mitä suuremman markkinaosuuden uusi tuotesarja saa, niin sitä suurempi on myös positiivinen vaikutus tähän asiaan. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 8 | 10 |
Yhtiön ja myös tämän hankkeen osatavoitteena on tarjota ihmisille helppo tapa lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa. Näin ollen mitä suuremman markkinaosuuden uusi tuotesarja saa, niin sitä suurempi on myös positiivinen vaikutus tähän asiaan. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 4 |
Pyrimme lisäämään luonnon monimuotoisuutta tuotteidemme avulla. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 9 | 9 |
Tavoitteenamme on 100% materiaalin ja jätteen kierrätys. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 5 | 5 |
Tavoitteenamme on käyttää mahdollisimman paljon uusiutuvia energiamuotoja. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 10 | 10 |
Haluamme luoda Kuopion alueelle uutta menestyvää liiketoimintaa. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 10 |
Hanke mahdollistaa myöhemmin myös aineettomien palveluiden kehittämistä. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 10 | 10 |
Uskomme, että terveellinen kasvispitoinen ruokavalio on yksi nopeimmista ja parhaista tavoista listätä ihmisten hyvinvointia. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeessa toteutettiin kehittämis- ja investointitoimenpiteitä Komero-tehtaan rakentamiseksi ja maailmanlaajuisesti ainutlaatuisten tuotteiden kehittämiseksi. Komero-tehdas sisältää erityisesti Ateriakippojen tuotantolinjan sekä tätä varten tarvittavat toiminnanohjausjärjestelmät.