![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77303
Hankkeen nimi: Ketogeeniseen ruokavalioon sopivien leipomotuotteiden kehittäminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 18.3.2021 ja päättyy 31.10.2021
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KETOINEN OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3190587-3
Jakeluosoite: Kuninkaankatu 22
Puhelinnumero: 0443257257
Postinumero: 70100
Postitoimipaikka: KUOPIO
WWW-osoite: www.ketoinen.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Lahnavik-Hoffren Niina
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Yrittäjä,PJ
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0443257257
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tarkoitus on kasvattaa Ketoinen Oy valtakunnallisesta myynnistä ulkomaankaupan myyntiin.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 16 770
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 14 018
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 16 770
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 14 018
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Alavan palvelutalo, 1 kerros, siikaniemenkatu 4
Postinumero: 70620
Postitoimipaikka: KUOPIO
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 2.00, joihin työllistyvät naiset 2.00
Suunniteltu: 1, joista naisten perustamia 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joista naisten perustamia 1.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 6 | 7 |
Kestävä kehitys | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 7 | 8 |
Ekologiset pakkaukset | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeen nimi: Ketogeeniseen ruokavalioon sopivien leipomotuotteiden kehittäminen Hankkeessa Ketoinen Oy kehitti ketogeeniseen ruokavalioon sopivia leipomotuotteita, tuotanto- ja laatuprosesseja sekä teki toimenpiteitä kasvaakseen valtakunnallisesta toimijasta ulkomaankauppaan.