![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77192
Hankkeen nimi: happyfood&people Oy:n liiketoiminnan kehittämishanke
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 23.3.2021 ja päättyy 30.6.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: HAPPYFOOD&PEOPLE OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2950415-7
Jakeluosoite: Itäinen Kirkkokatu 14
Puhelinnumero: +358443261786
Postinumero: 67100
Postitoimipaikka: KOKKOLA
WWW-osoite: www.happyfoodandpeople.com
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Jalma Nanne
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Myyntijohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 044 326 1786
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
happyfood&people Oy:n liiketoiminnan kehittämishankkeen tavoitteena on toteuttaa tuotekehitystoimenpiteitä, kartoittaa valmistajia ja kehittää yhteistyötä valmistajayritysten kanssa, kehittää yrityksen brändiä ja kartoittaa vientimarkkinoita.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 21 380
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 13 670
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 21 380
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 13 670
Maakunnat: Keski-Pohjanmaa
Seutukunnat: Kokkolan
Kunnat: Kokkola
Jakeluosoite: Itäinen Kirkkokatu 14
Postinumero: 67100
Postitoimipaikka: KOKKOLA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 8 | 8 |
Kasvipohjaisten raaka-aineiden käytön lisääntyminen. Valmistus ostetaan jo olemassa olevilta toimijoilta, lisää tehokkuuttaa. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 8 | 8 |
Kasvipohjaisten raaka-aineiden käytön lisääntyminen | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 6 | 6 |
Uusien raaka-aineiden käyttöönotto | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 6 | 6 |
Kasvipohjaisten raaka-aineiden käytön lisääntyminen | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 7 |
Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 7 | 7 |
Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 7 | 7 |
Monipuolistamme paikallista elinkeinorakennetta | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 4 | 4 |
Hyödynnämme olemassa olevia jakelukanavia | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
happyfoof&people Oy:n liiketoiminnan kehittämishankkeen tavoitteena oli kehittää nykyistä laajempia tuotekokonaisuuksia vähittäiskaupan ja Horeca-sektorin asiakkaille. Lisäksi hankkeessa pyrittiin kehittämään yrityksen brändiä sekä selvittämään vientimarkkinoiden mahdollisuuksia. Hankkeen pääasiallinen tulos oli uusien tuotteiden, sekä brändin kehittäminen.