![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77177
Hankkeen nimi: Leipomon innovatiivinen pakkauslinjan kehityshanke
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 15.3.2021 ja päättyy 31.8.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: OY EMIL HALME AB
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2292947-8
Jakeluosoite: Emil Halmeen tie 1
Puhelinnumero: 0405622611
Postinumero: 02780
Postitoimipaikka: ESPOO
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Åsten Stefan
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: TJ
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0405622611
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Oy Emil Halme Ab:n hankkeen tavoite on nostaa yrityksen kapasiteettia kehittämällä uusi innovatiivinen pakkauslinja, joka mahdollistaa myös viennin. Kehitysaskel varmistaa paremman tuottavuuden ja kiertotalouden myös siten, että hankkeessa etsitään kaikille leipomo- ja konditoriatuotteiden ratkaisuille arvoketjuissa parempaa lisäarvoa sekä mahdollisuudet kiertotalouden mukaisesti pidempään pakkausten ja tuotteiden elinkaareen ja toiminnan resurssitehokkuuteen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 35 000
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 35 000
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 35 000
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 35 000
Maakunnat: Uusimaa
Seutukunnat: Helsingin
Kunnat: Espoo
Jakeluosoite: Emil Halmeen tie 1
Postinumero: 02780
Postitoimipaikka: ESPOO
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 8 | 8 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 5 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 2 | 2 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 2 | 2 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 8 | 8 |
Pakkausratkaisut rakennetaan taloudellisesti kestävälle pohjalle. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 3 | 3 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 5 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 3 | 3 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 5 | 5 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 2 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 2 | 2 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 2 | 2 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Kulttuuriympäristö | 2 | 2 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. | ||
Ympäristöosaaminen | 5 | 5 |
Pakkausratkaisut rakennetaan ekologisesti kestäviksi. |
Oy Emil Halme Ab:n hanke on nostanut yrityksen kapasiteettia. Hankkeessa on kehitetty uusi innovatiivinen pakkauslinja. Hanke mahdollistaa myös viennin. Kehitysaskel on varmistanut paremman tuottavuuden ja kiertotalouden myös siten, että hankkeessa etsitään kaikille leipomo- ja konditoriatuotteiden ratkaisuille arvoketjuissa parempaa lisäarvoa. Lisäksi hankkeessa on päästy siihen, että olemme saavuttaneet mahdollisuuksia kiertotalouden mukaisesti pidempään pakkausten ja tuotteiden elinkaareen ja toiminnan resurssitehokkuuteen.