![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77156
Hankkeen nimi: KANSAINVÄLISEN LUOMU SNACKS-TUOTEKONSEPTIN KEHITTÄMINEN KASVAVAAN EUROOPAN MARKKINAAN
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 1.4.2021 ja päättyy 31.8.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: LINKOSUON LEIPOMO OY
Organisaatiotyyppi: Keskisuuri yritys
Y-tunnus: 1070967-0
Jakeluosoite: PL 77
Puhelinnumero: +358503574155
Postinumero: 33101
Postitoimipaikka: TAMPERE
WWW-osoite: www.linkosuo.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Jänne Timo
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: CEO
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358500624766
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Kuluttajakysyntään vastaavan tuotekonseptin kehittäminen, luomutuotteiden valmistusprosessin validointi, liiketoimintamallien vertailu ja valinta sekä myynnin johtamisen suunnittelu.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 178 430
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 169 818
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 178 430
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 169 818
Maakunnat: Pirkanmaa
Seutukunnat: Tampereen
Kunnat: Kangasala
Jakeluosoite: MANNAKORVENTIE 1
Postinumero: 36240
Postitoimipaikka: KANGASALA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeen tavoitteena oli kehittää luomutuotekonsepti ja avata uusia kansainvälisiä markkinoita. Uusien markkinoiden avaamiseksi tarkoituksena oli kehittää vientiliiketoiminnan toimintamalleja ja tapaa edetä uusiin markkinoihin. Hankkeen aikana selvitettiin uusia markkinoita Euroopan alueella. Liiketoimintamalleista vertailtiin omalla brändillä eteneminen, sopimusvalmistus, private label-malli sekä verkkokauppa. Hankkeen tuloksena saatiin kehitettyä uusi luomutuotekonsepti ja validoitu luomutuotteiden valmistusprosessi. Hankkeen aikana saatiin tietoa eri markkinoiden toimintamalleista ja potentiaalista Linkosuolle sekä lisättyä kuluttajaymmärrystä. Erityisiä haasteita koettiin Euroopan sotatilanteesta ja korkean inflaation aiheuttamasta kuluttaja ostovoiman heikkenemisestä ja ostokäyttäytymisen muutoksesta. Konseptin kaupallistaminen on edelleen kesken. Hankkeesta saatuja kokemuksia voidaan kuitenkin hyödyntää laajasti tulevaisuudessa.