![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76916
Hankkeen nimi: Ravintola toiminnasta ruokamatkailuun
Toimintalinja: 2. Uusimman tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen
Erityistavoite: 5.1. Yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 14.12.2020 ja päättyy 28.2.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: NÖYRÄRENKI OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2074890-5
Jakeluosoite: Tähtitie 1
Puhelinnumero: 0173699090
Postinumero: 73310
Postitoimipaikka: TAHKOVUORI
WWW-osoite: www.elmonte.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Liukkonen KIrsi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0503800048
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään El Montelle uusi liiketoimintamalli, joka laajentaa toimintaa ravintolasta ruokamatkailuun ja laajentaa samalla Tahkon matkailupalvelu tarjontaa.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 42 320
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 40 994
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 42 320
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 40 994
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Tähtitie 1
Postinumero: 73310
Postitoimipaikka: TAHKOVUORI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 5 |
hanke kehittää Tahkon alueen vetovoimaa ja luo uusia liiketoiminta mahdollisuuksia laajasti | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 6 | 6 |
hankkeessa kehitetään uusia palveluja ja tuotteita ruokamatkailuun. Tähän osallistuu useita toimijoita Tahkon alueelta. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 5 | 5 |
Hankkeen ytimessä on asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen elämysten kautta. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 8 | 7 |
Hanke edistää suomalaista ruokakulttuuria valtakunnallisesti ja kansainvälisesti | ||
Ympäristöosaaminen | 8 | 8 |
Hankkeessa huomioidaan ympäristö ja kestävä kehitys |
Hankkeessa kehitettiin ravintola El Montelle uusi ruokamatkailun liiketoimintamalli ja -palvelukonsepti. Samalla hankkeessa kehitettiin fyysistä ja digitaalista toimintaympäristöä, jotka mahdollistavat uuden palvelun laadukkaan toteuttamisen. Hankkeen tuloksena El Montella on valmius valtakunnalliseen ja kansainväliseen matkailuliiketoimintaan ja El Monte voi toimia itsenäisenä vetovoimatekijänä Tahkolla.