![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76852
Hankkeen nimi: Utveckling och effektivering av lagersystem och användarvänligt kundgränssnitt
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 3.1. Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 12.2.2021 ja päättyy 15.10.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: GÅRDS SMAK AB
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2859882-5
Jakeluosoite: Karvsorvägen 74
Puhelinnumero: +358 503087244
Postinumero: 66710
Postitoimipaikka: KAITSOR
WWW-osoite: www.gards-smak.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Östman Niklas
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Ordförande
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 503087244
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Utveckling och anskaffning av lagersystem, betalningssystem, användarvänligt kundgränssnitt.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 8 243
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 8 243
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 8 243
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 8 243
Maakunnat: Pohjanmaa
Seutukunnat: Vaasan
Kunnat: Vöyri
Jakeluosoite: Karvsorvägen 74
Postinumero: 66710
Postitoimipaikka: KAITSOR
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 5 |
Förbättrad logistik, mindre svinn | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 2 |
Ökar försäljningen lokalproducerad mat med mindre klimatavtryck. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 2 | 2 |
Fokus på lokalproducerad mat som är etiskt producerad. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 7 |
Mindre matsvinn och förpackningar. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 8 | 8 |
Lokala leverantörer anlitas. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 10 | 5 |
Digitala lösningar tillämpas. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 10 | 5 |
Logistiken effektiveras. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 2 |
Företagarens och kundens välbefinnande ökar. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Uppbyggnad av ny hemsida och lagerhanteringssystem för vårt företag Gårds Smak Ab. Förbättringar: - Hemsidans design - Användarvänligare hemsida - Bättre lagerhanteringssystem - Bättre ruttplaneringssystem - Inbesparningar av arbetstid