![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76449
Hankkeen nimi: Yrityksen vientivalmiuksien kehittäminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 21.8.2020 ja päättyy 30.4.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FORSFOOD OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2284705-0
Jakeluosoite: Ajokkikuja 5
Puhelinnumero: +358400178198
Postinumero: 61800
Postitoimipaikka: KAUHAJOKI
WWW-osoite: www.forsfood.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Mattila Erika
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Talouspäällikkö
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400178198
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoitteena on tehdä monipuolisia valmisteluja Forsfoodin viennin kehittämiseksi.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 42 900
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 39 438
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 42 900
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 39 438
Maakunnat: Etelä-Pohjanmaa
Seutukunnat: Suupohjan
Kunnat: Kauhajoki
Jakeluosoite: KAUHAJOKI
Postinumero: 61800
Postitoimipaikka: KAUHAJOKI
Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 3 | 4 |
Laitteemme ovat kestäviä ja laadukkaita, joten ne kestävät käytössä kymmeniä vuosia. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 3 |
Laitteemem lisää kasvisten käyttöä. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 4 | 3 |
Laitteemem lisää kasvisten käyttöä. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 4 |
Laitteessamme käytetty kuivakuorinta tekniikka minimoimaan syntyvä jäte, verrattuna kilpailijoiden laitteisiin. | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 3 | 0 |
Kuivakuorinta minimoi syntyvän jätteen. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 3 | 3 |
Kuivakuorintajätettä voidaan käyttää biokaasun tuotantoon. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 3 |
Tuo uusia työpaikkoja maaseudulle. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 2 | 0 |
Virtuaalinen laitemanuaali | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 0 |
Virtuaalinen laitemanuaali vähentää matkustustarvetta. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 0 |
Uudet työpaikat. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 1 | 0 |
Uusien henkilöiden palkkauksessa otetaan huomion sata-arvoasiat. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeen tavoitteena oli tehdä monipuolisia valmisteluja Forsfoodin viennin kehittämiseksi.