![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76423
Hankkeen nimi: Next level oat
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 30.6.2020 ja päättyy 31.3.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: MÖ FOODS OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2835966-4
Jakeluosoite: Alaviirteentie 144
Puhelinnumero: +358400463723
Postinumero: 68240
Postitoimipaikka: LOHTAJA
WWW-osoite: www.mö.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Jukkola Annamari
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: TJ
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400463723
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään uusia kaurapohjaisia meijerituotteita kuluttajalähtöisellä tavalla.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 123 661
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 123 661
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 123 661
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 123 661
Maakunnat: Keski-Pohjanmaa
Seutukunnat: Kokkolan
Kunnat: Kokkola
Jakeluosoite: Alaviirteentie 144
Postinumero: 68240
Postitoimipaikka: ALA-VIIRRE
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 3 |
Kestävät raaka-aineet ja kulutus | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 2 |
Kestävät raaka-aineet ja kulutus | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 1 | 1 |
Maaperän köyhtymisen estäminen monipuolistamalla ruokakultuuria | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 4 | 2 |
Kompensoitu tuotanto, vähähiiliset tuotteet | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 2 | 1 |
Kestävät raaka-aineet ja kulutus | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | 0 |
Hävikki pienenee | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 2 | 1 |
Työpaikkojen määrä + infra | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 2 | 0 |
Osaaminen, IPR | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 1 |
Infra | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 1 |
Kasvipohjaisuus | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Kulttuuriympäristö | 3 | 2 |
Ruokakulttuurin monipuolistaminen | ||
Ympäristöosaaminen | 2 | 1 |
Vastuullisuuden esilletuominen |
Hankeessa kehitettiin uusia kaurapohjaisia tuotteita sekä investoitiin niiden tuotannollistamiseen vaadittavia laitteita.