![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76237
Hankkeen nimi: Uusilla menetelmillä ruokamarkkinoille
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 16.10.2019 ja päättyy 30.4.2021
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: DOMRETOR OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 1480123-9
Jakeluosoite: Leipomonkuja 6
Puhelinnumero: 050 5966 153
Postinumero: 62200
Postitoimipaikka: KAUHAVA
WWW-osoite: www.domretor.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Alanko Åsa
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 050 5966 153
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Domretor Oy selvittää hankkeen avulla käytössään olevan prosessointimenetelmän kehittämistä ja soveltuvuutta ruokamarkkinoille. Selvitettäviä asioita ovat riittävän säilyvyysajan varmistaminen, aistinvaraisen laadun varmistaminen sekä ravitsemuksellisten ominaisuuksien kehittäminen vastaamaan tulevien asiakkaiden tarpeita. Tämän lisäksi tullaan panostamaan johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen kohtaamaan paremmin kansainvälistymisen haasteet sekä digitalisaation merkitys kehittyvässä toiminnassa.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 114 820
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 43 885
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 114 820
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 43 885
Maakunnat: Etelä-Pohjanmaa
Seutukunnat: Seinäjoen
Kunnat: Kauhava
Jakeluosoite: Leipomonkuja 6
Postinumero: 62200
Postitoimipaikka: KAUHAVA
Suunniteltu: 10, joihin työllistyvät naiset 8
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Domretor Oy selvittää hankkeen avulla käytössään olevan prosessointimenetelmän kehittämistä ja soveltuvuutta kansainvälisille ruokamarkkinoille.