![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76235
Hankkeen nimi: Ravintolatasoista maastoruokailua Pyhä-Luoston alueella
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 28.5.2020 ja päättyy 31.10.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: PYHÄTUNTURIN RAVINTOLAT OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2292981-4
Jakeluosoite: Ukonhattu 1
Puhelinnumero: +358443549622
Postinumero: 98530
Postitoimipaikka: PYHÄTUNTURI
WWW-osoite: www.eatlappi.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Jaksola Jarno
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358443549622
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään ja hankitaan ravintolatasoiseen maastoruokailuun tarvittavaa kalustoa
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 13 340
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 13 340
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 13 340
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 13 340
Maakunnat: Lappi
Seutukunnat: Itä-Lapin
Kunnat: Pelkosenniemi
Jakeluosoite: Ukonhattu 1
Postinumero: 98530
Postitoimipaikka: PYHÄTUNTURI
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 2 |
Käytetään kestäviä materiaaleja ja sähköistä kuljetusvälinettä | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 1 | 1 |
Käytetään kestäviä materiaaleja ja sähköistä kuljetusvälinettä | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 2 | 2 |
Käytetään olemassa olevia reittejä ja ruokailupaikkoja | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Ei vaikutuksia | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ei vaikutuksia | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Ei jätetä mitään luontoon | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 2 | 2 |
Käytetään sähköpyörää | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 4 | 3 |
Lisää uusia tuotteita ja vetovoimaa | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutuksia | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 3 | 2 |
Käytetään sähköpyörää | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 2 |
Uusia työpaikkoja | ||
Tasa-arvon edistäminen | 2 | 2 |
Uusia työpaikkoja sukupuoleen katsomatta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 2 | 2 |
Kaikkille käytettävissä olevia palveluita | ||
Kulttuuriympäristö | 2 | 2 |
Viedään luontoon | ||
Ympäristöosaaminen | 2 | 2 |
Kerrotaan ettei luontoon jätetä mitään ja että kaikki tehdään luontoa kunnioittaen. |
Hankkeen aikana laadittiin suunnitelma maastoruokailuista sekä aamiaistuotteesta. Hanke toteutettiin rakentamalla aamiais tuote joka otettiin toteutukseen, myös ulos hankittiin kaksi ns. talvihuonetta sekä kalusto maastoruokailuihin. Tulokset olivat erinomaisia yrityksen koko liikevaihto nousi hankkeen aikana n.50% josta osa on suoraan hankkeen ansiota myös iso asia yrityskuvaan varsinkin matkanjärtäjille.