![]() |
![]() |
Hankekoodi: A76079
Hankkeen nimi: Ravitsemus 2.0
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 19.4.2020 ja päättyy 31.3.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: EATSHARES OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3109432-9
Jakeluosoite: Pyhäjärvenkatu 5 A 25
Puhelinnumero: +358405414249
Postinumero: 33200
Postitoimipaikka: TAMPERE
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Westergård Jan-Erik
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358405414249
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Eatshares lähtee vastaamaan toimitusprosessien haasteisiin ja kehittämään sekä tutkimaan digialustaa, jolla yksittäiset ravintoiloitsijat voivat tarjota annoksiaan yhteispalveluna muiden toimijoiden kanssa.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 31 500
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 31 500
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 31 500
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 31 500
Maakunnat: Pirkanmaa
Seutukunnat: Tampereen
Kunnat: Tampere
Jakeluosoite: Pyhäjärvenkatu 5 A 25
Postinumero: 33200
Postitoimipaikka: TAMPERE
Suunniteltu: 20, joihin työllistyvät naiset 10
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 1, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 10 | 10 |
vegaaninen ravinto kuormittaa vähemmän | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 10 | 10 |
vegaaninen ravinto kuormittaa vähemmän ja logistiikan optimointi vähentää turhaa omaa ajoa | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 9 | 10 |
vegaaninen | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 10 | 10 |
kasvisrasvan käyttö | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 10 | 10 |
Lähiruuan käyttö | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 6 |
lähiruoka | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 6 | 7 |
lähiruoka | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 8 | 4 |
optimointi | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 6 | 5 |
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa | ||
Tasa-arvon edistäminen | 6 | 3 |
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 6 | 7 |
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa | ||
Kulttuuriympäristö | 6 | 5 |
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa | ||
Ympäristöosaaminen | 8 | 5 |
vegaaninen kuormitus |
Eatshares Oy on vuonna 2020 perustettu tamperelainen yhtiö, joka tarjoaa erilaisten kehittämiensä reseptien pohjalta terveellistä, maailman parasta vegaaniruokaa vastuullisesti ja eettisesti. Tavoitteena on tarjota ruokaa, joka on hyväksi sekä keholle, mielelle että maapallolle. Maukas, laadukas ja vastuullinen ruoka on toimintamme kulmakivi.