![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75982
Hankkeen nimi: Ramin Konditoria Oyn investoinnit, tuotannon kehittäminen ja tuotekehityshanke
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 3.1. Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 12.12.2019 ja päättyy 30.6.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: RAMIN KONDITORIA KAHVILA OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 1879173-6
Jakeluosoite: Metsurinraitti 1
Puhelinnumero: +358451397664
Postinumero: 50180
Postitoimipaikka: MIKKELI
WWW-osoite: www.raminkonditoria.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Huikuri Isto
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: johtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358451397664
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa investoidaan Ramin uusiin leipomotiloihin, joiden avulla kasvatetaan merkittävästi yksityksen kapasiteettia ja jonka avulla yrityksen toiminta-aluetta laajennetaan laajalle alueelle Suomessa. Hankkeessa aloitetaan gluteenittomien premium-konditoria tuotteiden tuotekehitys ja investoidaan gluteenittomaan leipomoon.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 969 810
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 969 810
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 969 810
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 969 810
Maakunnat: Etelä-Savo
Seutukunnat: Mikkelin
Kunnat: Mikkeli
Jakeluosoite: Hallituskatu 7
Postinumero: 50100
Postitoimipaikka: MIKKELI
Suunniteltu: 15, joihin työllistyvät naiset 13
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 18.00, joihin työllistyvät naiset 13.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 4 | 4 |
tehokkuus | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 3 | 3 |
lämmön talteenotto | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 10 | 10 |
uusia työpaikkoja ja kasvua alueelle | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 8 | 6 |
uutta reseptiikkaa | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 5 | 3 |
yhdestä kohteesta tehokkaammin | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 3 | 3 |
työtä, elinvoimaa, | ||
Tasa-arvon edistäminen | 4 | 6 |
työtä molemmille sukupuolille | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 5 | 5 |
huomioidaan suunnittelussa |
Hankkeessa toteutettiin leipomoinvestointi, joka mahdollisti resurssitehokkaan toiminnan kehittämisen. Lisäksi hankkeessa kehitettiin gluteenittomien tuotteiden tuotesarja.