![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75822
Hankkeen nimi: Laite & lopputuote take-away markkinoille
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 21.1.2020 ja päättyy 31.7.2020
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: JOKADO FINLAND OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3087772-7
Jakeluosoite: Erkontie 12
Puhelinnumero: 0458055040
Postinumero: 16300
Postitoimipaikka: ORIMATTILA
WWW-osoite: www.jokadofinland.com
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Rytilahti Johanna
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Osakas pj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0458055040
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Välipalakategoriaan suunniteltu/kehitelty lopputuote sekä laite tuotteen valmistamiseen. Uniikki mukaanotettava tuote, joka voidaan segmentoida useammalle käyttäjäryhmälle. Kotimaan sekä ulkomaan markkinoille. Lisenssi-tuote.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 20 620
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 18 661
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 20 620
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 18 661
Maakunnat: Päijät-Häme
Seutukunnat: Lahden
Kunnat: Orimattila
Jakeluosoite: Erkontie 12
Postinumero: 16300
Postitoimipaikka: ORIMATTILA
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 3 | 2 |
Kysessä tuoretuote joka tehdään tilaushetkellä näin ollen esim.pakkausjätettä ei synny kun suoraan tehtyjen tilausten suhteessa. Ajattelen niin että plus arvo vähentää riskejä x määrää ja negatiivinen arvo lisää niitä - toivottavasti oikein? | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 4 |
Kysessä tuoretuote joka tehdään tiaushetkellä näin ollen esim.pakkausjätettä ei synny kun suoraan tilausten suhteesa, tämän lisäksi pystytyään hyödyntämään mm kahvinporojen käyttöä joka syntyy kahviloissa tuotteen valmistuksessa | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 6 | 6 |
Alustavasti mietitty ansaintalogiikka lisää olemassa olevien yritysten kannattavuutta kun pystymme tarjoamaan uuden tyyppisen tuoteen myyntiin elintarvike tuoteryhmään | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 8 | 8 |
Tuotteella on hyvinvointia edistävää vaikutusta | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 4 | 3 |
Tarjoamme mahdollisuuden terveellisenn väliplatuotteeseen yhteiskunnan sisällä sekä eri kulttuurien välillä joiden ruovalioon kuuluu maito/hera | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 8 | 8 |
Tuoretuote, biohajoavat materiaalit, olemassa olevat raaka-aineet joten ei tarvitse rasittaa ympäristöä keksimällä uudentyyppisiä raaka-aineita valmistukseen |
Välipala kategoriaan suuniteltu/kehitelty lopputuote sekä laite lopputuotteen valmistamiseen. Uniikki mukaanotettava tuote joka voidaan segmentoida useammalle käyttäjäryhmälle. Kotimaan sekä ulkomaan markkinoille Lisenssi-tuote