![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75699
Hankkeen nimi: Fermentoitujen, gluteiinittomien tuotteiden tuotantoinnovaatioiden kv-liiketoiminnan perustan luominen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 6.11.2019 ja päättyy 30.6.2020
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: PROBITAT OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2998469-9
Jakeluosoite: PL 1188
Puhelinnumero: +358456723159
Postinumero: 70211
Postitoimipaikka: KUOPIO
WWW-osoite: www.mozumo.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Plumed Ferrer Carmen
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: CEO
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358456723159
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoiteena on luoda yritykselle kehitysympäristö, sekä kehittää fermentoimalla gluteiinittomia ja lisäaineetomia tuotteita ja valmistusmenetelmiä.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 36 050
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 29 518
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 36 050
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 29 518
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Taivaanpankontie 10 B 23
Postinumero: 70200
Postitoimipaikka: KUOPIO
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 1, joista naisten perustamia 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joista naisten perustamia 1.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ei liity hakkeeseen | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 3 | 0 |
Tuotteilla voidaan korvata lihan käyttöä | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 3 | 0 |
Tavoitteena lisensoitava tuote | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Ei liity hankkeeseen |
”Fermentoitujen, gluteiinittomien tuotteiden tuotantoinnovaatioiden kv-liiketoiminnan perustan luominen (ELY Yrityksen Kehittämisavustus 55799)” -projekti salli Probitat:in kasvaa tuntuvasti luomalla kehittämisympäristön (fasiliteetit ja taloudellinen vakaus) yrityksen pääaktiviteettien jatkuvuudelle; innovatiivisten fermentoitujen elintarvikkeiden kehittämiselle. Vaikka koronakriisi vaikutti Probitat:in kansainvälistymiseen ja vientitoimiin, projekti salli meidän rakentaa vahvan brändi imagon, jota on käytetty potentiaalisten kansainvälisten partnereiden tavoittamiseen.