![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75618
Hankkeen nimi: Kotileipomo Siiskosen tuotannon automatisointi ja tehostaminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 3.1. Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 15.3.2019 ja päättyy 30.4.2021
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KOTILEIPOMO SIISKONEN OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 1728036-0
Jakeluosoite: Kauraleiväntie 10
Puhelinnumero: +358445225112
Postinumero: 51760
Postitoimipaikka: NUUTILANMÄKI
WWW-osoite: www.kauraleipa.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Rautio Anttu
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358445225112
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Tässä hankkeessa kehitetään Kotileipomo Siiskosen tuotantoa automatisoimalla tuotantoa ja lisäämällä kapasiteettia.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 208 500
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 110 691
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 208 500
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 110 691
Maakunnat: Etelä-Savo
Seutukunnat: Pieksämäen
Kunnat: Juva
Jakeluosoite: Kauraleiväntie 10
Postinumero: 51760
Postitoimipaikka: NUUTILANMÄKI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 2.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 3 |
resursseja voidaan käyttää tehokkaammin ja säästää esimerkiksi sähköä ja vettä | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 3 | 2 |
energiatehokkuus | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | 2 |
Vähennetään hävikkiä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 4 |
kannattavuuden lisääntyminen mahdollistaa toiminnan jatkuvuuden | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 3 | 1 |
vähennetään raskaita manuaalisia työvaiheita, yötyötä | ||
Tasa-arvon edistäminen | 4 | 4 |
Työtehtäviä voivat tehdä sekä miehet että naiset | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 2 | 3 |
automaatio tasavertaistaa | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
ylläpidetään paikallista leipomoperinnettä | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta |
Hankkeen tarkoitus oli Kotileipomo Siiskosen tuotannon automatisointi ja tehostaminen. Hanke onnistui pääosin hyvin, osa investoinneista jouduttiin perumaan korona-viruksen vuoksi.