![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75603
Hankkeen nimi: Prossessin laajennus
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 11.10.2019 ja päättyy 30.4.2020
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KOUVOLAN HERKKU OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2911058-8
Jakeluosoite: Tiilitie 4
Puhelinnumero: 0407529774
Postinumero: 45200
Postitoimipaikka: KOUVOLA
WWW-osoite: www.kouvolanherkku.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Rantanen Heidi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimistopäällikkö
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0407529774
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Prossessin laajentamisen tarkoituksena on vastata kasvavaan kysyntään kansainvälisesti.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 21 160
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 13 021
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 21 160
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 13 021
Maakunnat: Kymenlaakso
Seutukunnat: Kouvolan
Kunnat: Kouvola
Jakeluosoite: Tiilitie 4
Postinumero: 45200
Postitoimipaikka: KOUVOLA
Suunniteltu: 4, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 4 | 1 |
Laitteisto on suunniteltu tehokkaaksi | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 1 |
Laitteiston lämmitys suunniteltu minimoimaan energiantarve. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 1 | 3 |
Laitteistolla on tarkoitus käsitellä Suomen luonnosta saatuja raaka-aineita tehokkaasti. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 2 | 6 |
Tuotannon kasvu työllistää sekä paikallisesti, että välillisesti raaka-ainetuotannon hankinnan kautta. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 2 | 2 |
Uusia innovaatioita vientiin | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 3 | 6 |
Tuemme paikallisia kuljetusliikkeitä. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Ympäristöosaaminen | 2 | 4 |
Tuotannon luonne luo ympäristöymmärrystä. |
Tuotannon kehittäminen viennin tarpeisiin