![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75585
Hankkeen nimi: Komero International
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 1.8.2019 ja päättyy 30.6.2021
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KOMEROFOOD OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2676765-6
Jakeluosoite: Takojantie 7
Puhelinnumero: 0443718323
Postinumero: 70900
Postitoimipaikka: TOIVALA
WWW-osoite: www.komerofood.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Nuutinen Pekka
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0443718323
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Tämän valmisteluhankkeen tavoitteena on valmistella KomeroFood Oy:n kansainvälistymistä sekä luoda pohjaa seuraavalle, suuremmalle kehittämishankkeelle.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 76 730
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 76 396
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 76 730
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 76 396
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Siilinjärvi
Jakeluosoite: Takojantie 7
Postinumero: 70900
Postitoimipaikka: TOIVALA
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 8.00, joihin työllistyvät naiset 3.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 10 |
KomeroFoodin toiminnan keskiössä on kestävä luonnonvarojen käyttö ja ilmastonmuutoksen vähentäminen. Tämä näyttäytyy mm. yrityksen käyttämissä raaka-aineissa sekä pakkausmateriaaleissa. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 10 |
KomeroFoodin toiminnan keskiössä on kestävä luonnonvarojen käyttö ja ilmastonmuutoksen vähentäminen. Tämä näyttäytyy mm. yrityksen käyttämissä raaka-aineissa sekä pakkausmateriaaleissa. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 10 |
KomeroFoodin toiminnan keskiössä on kestävä luonnonvarojen käyttö ja ilmastonmuutoksen vähentäminen. Tämä näyttäytyy mm. yrityksen käyttämissä raaka-aineissa sekä pakkausmateriaaleissa. Kaikki pakkausmateriaalin ovat kierrätettäviä, jonka lisäksi yritys on siirtymässä käyttämään biohajoavaa muovia. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 5 |
KomeroFoodin toiminta tukee myös alueen tuottajien toimintaa kestävällä tavalla. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 5 |
Kehittämällä ostoprosessia pyritään myös huomioimaan liikkumisen ja logistiikan aiheuttamien päästöjen minimointi. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeessa kehitettiin uusia markkinoinnin analytiikkaan liittyviä työkaluja ja täysin uudenlainen Ateriakippo-tuotesarja.