![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75514
Hankkeen nimi: Baron Foodtech osaamiskeskus
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 2.9.2019 ja päättyy 1.6.2021
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: BARON FOODTECH OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 1655732-1
Jakeluosoite: Flextie 3
Puhelinnumero: 0505651251
Postinumero: 15550
Postitoimipaikka: NASTOLA
WWW-osoite: baronfoodtech.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Lehtinen Mikko
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0505651251
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Koeleipomon koneiston hankinta. Koeleipomo toimii toteutettaville projekteille kehitettävien tuotteiden innovaatiokeskuksena. Liikeideanamme on saattaa alan huippuosaajia yhteen eri puolilta maailmaa ja vaihtaa leivontaan liittyvää tietotaitoa globaalisti. Testaus ja kehitystyö tulee keskittymään terveellisten ja turvallisten elintarvikkeiden kategoriaan. Päämääränämme ovat tuotteet, jotka tukevat terveellistä ruokavaliota.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 16 680
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 12 474
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 16 680
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 12 474
Maakunnat: Päijät-Häme
Seutukunnat: Lahden
Kunnat: Lahti
Jakeluosoite: Flextie 3
Postinumero: 15550
Postitoimipaikka: NASTOLA
Suunniteltu: 4, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 4 | 6 |
Tuotekehityksen yhtenä kulmakivenä on ruokahävikin pienentäminen ja tätä kautta luonnonvarojen säästäminen. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | -5 |
Tuote- ja pakkauskehityksessä on johtavana teeman vastuullisuus ja sen mukana materiaalien säästäminen, uusien ympäristöystävällisten materiaalien etsiminen sekä pakkauskokojen optimoin ti hävikin vähentämiseksi. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 7 | 7 |
Verkostomme muodostuu pääosin paikallisista toimijoista. Pyrimme lisäksi ensisijaisesti suunnittelussamme käyttämään suomalaisten laitevalmistajien malleja. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 3 | 3 |
Leipomotuotteiden hinnoittelutyökalun kehittäminen. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 3 | 3 |
Lisääaineettomat tuotteet, perinteinen tuote. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 5 | 4 |
Osaajien yhteensaattaminen koeleipomossamme lisää kulttuurien kohtaamista ja osaamisen levittämistä verkostossamme. | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Baron Foodtech Oy rakensi ja otti käyttöön koeleipomon, jossa kehitetään reseptiikkaa ja tuotantotekniikkaa edelleen skaalattavaksi teolliseen tuotantoon. Koleipomo palvelee asiakkaitamme globaalisti.