![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75331
Hankkeen nimi: Ravintolatoiminta
Toimintalinja: 2. Uusimman tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen
Erityistavoite: 5.1. Yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 24.7.2019 ja päättyy 31.12.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: AURORA HOLIDAYS AVOIN YHTIÖ
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2794026-2
Jakeluosoite: Mäkeläntie 2
Puhelinnumero: 0407625005
Postinumero: 99980
Postitoimipaikka: UTSJOKI
WWW-osoite: www.auroraholidays.net
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Salonen Tiina
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: omistaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0407625005
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Ravintolatoiminnan lisääminen olemassaolevien palveluiden lisäksi
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 5 710
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 5 710
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 5 710
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 5 710
Maakunnat: Lappi
Seutukunnat: Pohjois-Lapin
Kunnat: Utsjoki
Jakeluosoite: Nuorgamintie 815
Postinumero: 99980
Postitoimipaikka: UTSJOKI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ravintolatuotteiden palvelumuotoilu ei varsinaisesti vaikuta luonnonvarojen käytön kestävyyteen | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Ravintolatuotteiden palvelumuotoilu ei varsinaisesti vaikuta ilmastonmuutoksen riskeihin kasvattavasti tai vähentävästi | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Ravintolatuotteiden palvelumuotoilu ei varsinaisesti vaikuta kasvillisuuteen, eliöihin ja luonnon monimuotoisuuteen | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Ravintolatuotteiden palvelumuotoilu ei varsinaisesti vaikuta tässä mainittuihin asioihin. | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ravintolatuotteiden palvelumuotoilu ei varsinaisesti Natura 2000-ohjelman kohteisiin | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Pyrimme hyvällä suunnittelulla ja palvelumuotoilulla vaikuttamaan muodostuvan jätteen määrään vähentävästi | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Tämä ei varsinaisesti kosketa palvelumuotoilua, mutta uusi ravintolarakennus lämpenee maalämmöllä | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon paikallisia tuotteita, raaka-aineita ja palveluita tukeaksemme paikallista elinkeinoa | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
- | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Palvelumuotoiluyhteistyö voidaan tehdä etänä, ilman että tarvitsee siirtyä satoja kilometrejä tapaamiseen | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Hyvät ravintolapalvelut lisäävät matkailijoiden ja paikallisten hyvinvointia | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Edistämme tasa-arvoa tarjoamalla palveluita jotka ovat yhdenvertaisesti saatavilla kaikille, sukupuoliin katsomatta. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Yrityksemme on saamelaisalueella ja pyrimme työmme ohessa kertomaan ja opastamaan ihmisiä mm. saamelaiskulttuurista | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Pyrimme palvelumuotoilussa ottamaan huomioon myös ympäristönäkökulmia ja valitsemaan toimenpiteitä jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän |
Hanke toteutettiin yhteistyössä muotoilutoimisto Arctic Factoryn kanssa ja hankkeessa kehitettiin uusia palveluita ja toimintamalleja sekä tehtiin markkinointimateriaalia. Hankkeen tuloksena on myyvä ja toimiva palvelukokonaisuus ja käyttöön tuleva markkinointimateriaali.