![]() |
![]() |
Hankekoodi: A75328
Hankkeen nimi: Verkkokauppa-alustan kehitys
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 20.6.2019 ja päättyy 31.12.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: LÄHI-SUOMI OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3000257-6
Jakeluosoite: Poikkihuiluntie 28 B
Puhelinnumero: 0405312895
Postinumero: 90670
Postitoimipaikka: OULU
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Koskelo Valtteri
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0405312895
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään verkkokauppa-alustaa soveltuvaksi tämän hetken kaupankäynti vaatimuksiin ja tarpeisiin.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 13 320
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 5 400
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 13 320
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 5 400
Maakunnat: Pohjois-Pohjanmaa
Seutukunnat: Oulun
Kunnat: Oulu
Jakeluosoite: Poikkihuiluntie 28 B
Postinumero: 90670
Postitoimipaikka: OULU
Suunniteltu: 4, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 1, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 7 | 7 |
Kun lähiruuan suosio kasvaa, se vähentää kaukaa tuotavan ruuan määrää ja alentaa päästöjä. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 10 | 10 |
Kun kuluttajat ostavat enemmän lähellä tuotettua ruokaa, jää raha omalle alueelle ja lisää paikallista hyvinvointia sekä suoraan, että välillisesti. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 6 | 0 |
Hankkeessa kehitetään täysin uusi palvelu. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 5 |
Tällä hetkellä lähiruokamarkkinassa on kohdanto-ongelma. Ihmiset haluaisivat tukea lähi-tuottajia, mutta on se on liian vaikeaa. Hyvinvointi kasvaa kun tämä kohdanto-ongelma poistuu ja saadaan pientilalliset voimaan paremmin. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeessa kehitettiin kauppapaikka lähituottajille. Palvelu on useiden tuottajien käytössä ja tavoittanut asiakkaita laajasti.