![]() |
![]() |
Hankekoodi: A74699
Hankkeen nimi: Mehujääliiketoimintakonseptin kehittäminen ja kansainvälistyminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 18.1.2019 ja päättyy 30.11.2020
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: RAIKU OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 0853202-8
Jakeluosoite: Rantapolku 3
Puhelinnumero: 0415020290
Postinumero: 21660
Postitoimipaikka: NAUVO
WWW-osoite: https://kopmans.fi/
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Talvitie Henri
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: tj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0415020290
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hanke keskittyy liikeotimintakonseptin rakentamiseen, tuotekehitykseen ja kansinvälistymisselvityksiin.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 46 450
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 33 353
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 46 450
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 33 353
Maakunnat: Varsinais-Suomi
Seutukunnat: Åboland-Turunmaan
Kunnat: Parainen
Jakeluosoite: Rantapolku 3
Postinumero: 21660
Postitoimipaikka: NAUVO
Suunniteltu: 6, joihin työllistyvät naiset 4
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 8 | 6 |
Mehujäiden valmistus luo Nauvoon kesäsesongin ulkopuolisia työpaikkoja. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hanke toteutui pääpiirteittäin tyydyttävästi. Uusi tuote vaati enemmän tuotesuunnittelua kun ajattelimme.