![]() |
![]() |
Hankekoodi: A74667
Hankkeen nimi: Jyrkin leipomon kehittämishanke 2018-2021
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 3.1. Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 15.11.2018 ja päättyy 31.8.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: JK HERKKU OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2441601-9
Jakeluosoite: Norpantie 16
Puhelinnumero: +358503686255
Postinumero: 57600
Postitoimipaikka: SAVONLINNA
WWW-osoite: www.jyrkin.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kristiansson Johanna
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Yrittäjä
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358503686255
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään uusia tuotteita Jyrkin -tuotemerkin alle sekä investoidaan tuotantoon.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 94 740
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 37 417
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 94 740
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 37 417
Maakunnat: Etelä-Savo
Seutukunnat: Savonlinnan
Kunnat: Savonlinna
Jakeluosoite: Sotilaspojankatu 7
Postinumero: 57100
Postitoimipaikka: SAVONLINNA
Suunniteltu: 5, joihin työllistyvät naiset 3
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 4 | 0 |
hävikkiä ei tule, kierrätysmateriaalipakkaukset käytössä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 6 | 3 |
tuo työpaikkoja, lisää ostovoimaa | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 4 | 0 |
tehokkaan logistiikan myötä päästöjen väheneminen | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 5 | 0 |
Ergonomian parantumisen myötä työn fyysinen kuormittavuus vähenee | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
ei vaikutuksia |
Jyrkin leipomon kehittämishanke - jatkuvasti kasvavaan kysyntään vastaaminen. Hankkeella saavutettiin leipomon kapasiteetin kasvattaminen, mutta tulokset jäivät koronapandemian, Ukrainan sodan ja inflaation jalkoihin.