![]() |
![]() |
Hankekoodi: A74355
Hankkeen nimi: Leipomo- ja konditoriatuotteiden kehittäminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 2.8.2018 ja päättyy 12.8.2021
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: F.K. TRUBE OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 1018986-3
Jakeluosoite: Kellonkärki 8
Puhelinnumero: +358447668365
Postinumero: 70460
Postitoimipaikka: KUOPIO
WWW-osoite: www.trube.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kemiläinen Sami
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0447668365
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Leipomo- ja konditoriatuotteiden kehittäminen
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 307 870
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 176 334
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 307 870
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 176 334
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Kellonkärki 8
Postinumero: 70460
Postitoimipaikka: KUOPIO
Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 3
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 6.00, joihin työllistyvät naiset 6.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Tavoite: Kypsäpakastetuotteiden valmistaminen ja myynti HoReCa ja PT-kaupan tarpeisiin kotimaassa sekä myöhemmin vienti lähialueille. Toimenpiteet: Laadun hallintajärjestelmän luominen(FSSC22000 ja BRC), konditoriatilan laajennus, leipomon kypsäpakastelinjaston rakentaminen