![]() |
![]() |
Hankekoodi: A74202
Hankkeen nimi: Koutsit Akatemia -verkkovalmennusakatemia
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 15.7.2018 ja päättyy 31.1.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: KOUTSIT GROUP OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2836772-8
Jakeluosoite: Niilontie 11 A
Puhelinnumero: +358504907540
Postinumero: 65610
Postitoimipaikka: MUSTASAARI
WWW-osoite: www.koutsit.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Apuli Markus
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358504907540
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Koutsit Group Oy tarjoaa ensimmäisenä Suomessa verkkovalmennusakatemian ravintola-alalle. Tavoitteena on luoda monipuolinen ja moderni valmennuspalvelu, jonka palveluja voi ostaa ravintolaoppilaitokset, henkilöstöpalvelut sekä yksittäiset henkilöt Akatemian verkkokaupasta. Ravintoloille kehitetään valmennuskumppanuutta tukemaan Oma Akatemia -verkkovalmennuspalvelu ravintola yrittäjän sekä henkilökunnan valmentamiseen. Verkkovalmennukset toteutetaan kolmeen tasoon Base, Pro, Master. Valmennukset tulevat kolmelle kielelle suomi, ruotsi ja englanti.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 11 950
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 11 113
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 11 950
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 11 113
Maakunnat: Pohjanmaa
Seutukunnat: Vaasan
Kunnat: Vaasa
Jakeluosoite: Niilontie 11A
Postinumero: 65610
Postitoimipaikka: MUSTASAARI
Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 1, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 7 | 7 |
Hankeessa hyödynnetään paikallista osaamista niin valmentajien kuin asiantuntijapalveluiden osalta. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 9 | 9 |
Verkkovalmennus on aineeton tuote/palvelu, joka näkyy suoraan hankeessa sekä välillisesti verkkovalmennuksien tilaajissa ja osaamisen kehittymisessä. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | -6 | -6 |
Verkkovalmennukset on skaalattavissa valtakunnaliseksi sekä mahdollisesti myös kansainväliseksi myöhemmin, joten liikkumisen tarve vähentyy. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 9 | 8 |
Yksi pääteemoistamme verkkovalmennuksissa on hyvinvointivalmennukset. Myös uudenlaiset toimintamallit ravintoiloissa luovat hyvinvointia. Myös nopea työllistyminen tuo hyvinvointia. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 3 | 3 |
Hanke työllistää niin valmentajina kuin taustallakin tasa-arvoisesti. | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 6 | 7 |
Valmennukset kolmella kielellä yhdenvertaistaa. | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankeen toteuttaja: Koutsit Group Oy Hankkeen nimi: Koutsit Akatemia Kuvaus: Verkkovalmennuksia ravintola-alan työhyvinvointiin ja bisnekseen. Koutsit Akatemian tarjoaa tehokkaita ja moderneja verkkovalmennuksia ja e-oppaita ravintola-alalle. Koutsit Group Oy:n yhteiskunnallisena tavoitteena on lisätä ravintola-alan houkuttelevuutta työnantajana ja tehdä nuorten työllistymisestä alalle mahdollisimman sujuvaa. Koutsit Akatemia tarjoaa valmennuksia alan perustaitojen valmentamiseen sekä kokeneille konkareille ja ravintolayrittäjille suunnattuja verkkovalmennuksia. Verkkovalmennuksia hyödynnetään myös live-valmennusten yhteydessä ja luodaan valmiita valmennuspaketteja ravintoloiden henkilökunnalle.