![]() |
![]() |
Hankekoodi: A74112
Hankkeen nimi: TP KASVU 2018-9
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 29.3.2018 ja päättyy 31.12.2020
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: TEERENPELI PANIMO & TISLAAMO OY
Organisaatiotyyppi: Keskisuuri yritys
Y-tunnus: 2469872-2
Jakeluosoite: Rautatienkatu 26 E 1
Puhelinnumero: +358 424 925 250
Postinumero: 15110
Postitoimipaikka: LAHTI
WWW-osoite: www.teerenpeli.com
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Pyysing Anssi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 500 830 458
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoitteena on lisätä Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy:n tuotteiden (mallasviskit, gini, oluet, siiderit) tunnettavuutta tärkeimmissä vientimaissa sekä toteuttaa kasvuun tarvittavat investoinnit
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 84 300
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 49 451
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 84 300
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 49 451
Maakunnat: Päijät-Häme
Seutukunnat: Lahden
Kunnat: Lahti
Jakeluosoite: Liimaajankatu 9
Postinumero: 15520
Postitoimipaikka: LAHTI
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 10 | 10 |
Nykyään kaikki oluen ja pääosa viskin valmistuksessa käytettävä lämpöenergia tehdään uusiutuvalla energialla (pelletti) | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 7 | 4 |
Nykyään kaikki oluen ja pääosa viskin valmistuksessa käytettävä lämpöenergia tehdään uusiutuvalla energialla (pelletti) | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 5 | 2 |
Nykyään kaikki oluen ja pääosa viskin valmistuksessa käytettävä lämpöenergia tehdään uusiutuvalla energialla (pelletti) | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 7 | 4 |
Nykyään kaikki oluen ja pääosa viskin valmistuksessa käytettävä lämpöenergia tehdään uusiutuvalla energialla (pelletti) | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 6 | 4 |
Nykyään kaikki oluen ja pääosa viskin valmistuksessa käytettävä lämpöenergia tehdään uusiutuvalla energialla (pelletti) | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 6 |
Omien uudelleen käytettävien ravintola-astioiden käyttöönotto sekä tölkkeihin siirtyminen tehostavat materiaalivirtoja | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 10 | 10 |
Nykyään kaikki oluen ja pääosa viskin valmistuksessa käytettävä lämpöenergia tehdään uusiutuvalla energialla (pelletti) | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 4 | 4 |
Omien uudelleen käytettävien ravintola-astioiden käyttöönotto sekä tölkkeihin siirtyminen tehostavat materiaalivirtoja | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 6 | 6 |
Menestyvä yritys luo hyvinvointia | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hanke tuki Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy:n kansainvälisen kasvun valmiuksia. Hanke koostui tuotannon laiteinvestoinneista, kansainvälistymistä palvelevista selvityksistä ja ulkomaisista messutapahtumista. Hanke toteutui kevääseen 2020 asti suunnitellusti, mutta vuoden 2020 toimenpiteet jäivät suunniteltua pienemmiksi pandemiasta johtuvien matkustusrajoitusten ja tapahtumien peruuntumisten takia.