![]() |
![]() |
Hankekoodi: A74025
Hankkeen nimi: Feelian tuotannolisten valmiuksien kehittäminen sekä vastaaminen kovaan kysyntään Pohjoismaassa. Uuden tehtaan rakentaminen ja sen nykyaikainen koneistaminen mahdollistaa kasvun lähivuosina
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 16.10.2017 ja päättyy 30.6.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FEELIA OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2113001-5
Jakeluosoite: Pölkkytie 2
Puhelinnumero: +358 400600104
Postinumero: 92930
Postitoimipaikka: PYHÄNTÄ
WWW-osoite: www.feelia.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Ojala Jukka
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400600104
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Feelia haluaa kehtittää tuotannollisia valmiuksiian kasvavaan Food service markkinaan Suomessa sekä pohjoismaissa, varmistaa toimitusvarmuus ja kehittää uusia tuotteita Feelia ruokakauppaan.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 1 076 900
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 1 076 900
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 1 076 900
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 1 076 900
Maakunnat: Pohjois-Pohjanmaa
Seutukunnat: Haapavesi-Siikalatvan
Kunnat: Pyhäntä
Jakeluosoite: Tuotetie 1
Postinumero: 92930
Postitoimipaikka: PYHÄNTÄ
Suunniteltu: 10, joihin työllistyvät naiset 6
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 5.00, joihin työllistyvät naiset 3.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 2 |
Hanke vähentää hävikkiä, | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 0 |
hävikki vähentää hiilijalan jälkeä, käytämme myös lähitoimittajia | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 2 | 0 |
Pintavedet johdetaan hulavesijärjestelmään, prosesissa käytettävä jäähdytsvesi johdetaan takaisin maaperään | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | 2 |
uudet pakkauslinjat synnyttävät vähempi hukka jätettä, bio jäte kompostoidaaan ja palautuu takaiin pelloille | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 2 | 2 |
prosessihöyty tuotetaan uusiutuvasta luonnovarasta, paikallinen kumppani vastaa tästä | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 3 | 0 |
kumppanuukisen rakentaminen Pyhännällä, peruna ja juurestoimitukset Pyhännältä jatkossa | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 5 | 0 |
Uusia tuotteita ja konsepteja syntyy, jolloin syntyy myös tuoteoikeuksia.Palvelumuotoilulla uusia asiakkuuksia | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 0 |
runkokuljetukset tukuille ja sieltä kaikki tuotteet samalla kuormalla asiakkaalle | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 0 |
käsityö vähenee ja samalla virheiden määrä | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Hankkeella ei erityisesti tähdätä tasa-arvon lisäämiseen, palkataan aina oikea henkilö töihin | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
ei vaikuta tähän hankkeeseen | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 2 | 0 |
Ympäristöosaaminen lisääntyy, mm. pakkaukset kehitetään ympäristöarvot huomioiden. |
Hanke vahvistaa Feelian toimitusvarmuutta, mahdollistaa uusien tuotteiden ja palveluiden kehitttämisen, hanke luo myös uusia työpaikkoja Pyhännälle.