![]() |
![]() |
Hankekoodi: A73885
Hankkeen nimi: Ravintola Tsokan laajennus
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 3.1. Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 11.5.2018 ja päättyy 31.7.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: AM LAATU OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 1955251-8
Jakeluosoite: kuksatie 8
Puhelinnumero: +358
Postinumero: 98530
Postitoimipaikka: PYHÄTUNTURI
WWW-osoite: www.tsokka.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: siuko matti
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: tj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 400541054
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Rakennetaan noin 80 m2 uutta asiakastilaa nykyisen ulkoilmaterassin paikalle. Uusia umpärivuotisia asiakaspaikkoja tulee lisää noin 30. Uuteen tilaan tulee myös lisää wc tiloja asiakkaille, vastaamaan asiakaspaikkojen määrää. Uusien tilojen ansiosta helpotetaan ruuhka-aikojen ahtautta, parannetaan asiakasviihtyvyyttä ja mahdollistetaan liikevaihdon kasvu.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 50 770
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 49 784
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 50 770
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 49 784
Maakunnat: Lappi
Seutukunnat: Itä-Lapin
Kunnat: Pelkosenniemi
Jakeluosoite: Kultakeron huippu
Postinumero: 98530
Postitoimipaikka: PYHÄTUNTURI
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 3 | 0 |
pääosin puurakentamista | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 0 |
vähähiilistä rakentamista, laajennuksessa hyödynnetään maalämpöä ja aurinkopaneeleita | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
ei ole | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
puurakentaminen, jätteet kierrätetään | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 2 | 0 |
maalämpö, energian talteenotto, aurinkopaneelit | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 2 | 0 |
käytetään paikallisia rakentajia | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
ei ole | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
ei vaikutuksia | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta |
Ravintola Tsokan laajennus. Rakennettiin uutta ravintolatilaa noin 75 m2 jossa uusia asiakaspaikkoja 30 kpl. Lisäksi toteutettiin uudet wc-tilat ja koko ravintolasaliin tuli lämmön talteenottava koneellinen ilmanvaihto. Ravintolan lämmityksessä käytetään maalämpöä.