![]() |
![]() |
Hankekoodi: A73795
Hankkeen nimi: Sirkan Leipomon kone- ja laiteinvestointi
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 23.2.2018 ja päättyy 31.12.2020
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: SIRKAN RAVINTOLAT OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 0166679-5
Jakeluosoite: Pihlajavedentie 25
Puhelinnumero: +358 440754896
Postinumero: 57170
Postitoimipaikka: SAVONLINNA
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Makkonen Sirkka
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 440754896
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Leipomon tuotantolinjojen automatisointi ja nykyaikaistaminen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 95 440
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 55 463
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 95 440
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 55 463
Maakunnat: Etelä-Savo
Seutukunnat: Savonlinnan
Kunnat: Savonlinna
Jakeluosoite: Pihlajavedentie 25
Postinumero: 57170
Postitoimipaikka: SAVONLINNA
Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 2.00, joihin työllistyvät naiset 2.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Sijaitsee kaava-alueella | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ei Natura-aluetta | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 9 | 8 |
Ammattitaito ratkaisee | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 10 | 9 |
Yrityksessä on eri kulttuuriympäristöstä olevia työntekijöitä | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeena Sirkan Ravintolat Oy:n leipomolinjastojen modernisointi. Hanke on toteutettu yhdessä laitetoimittajien kanssa ja asennusten jälkeen yhtiö on pystynyt säilyttämään markkina-asemansa vaikkakaan liikevaihto ei ole kasvanut oletetusti.