![]() |
![]() |
Hankekoodi: A73780
Hankkeen nimi: Bus Burger Franchising
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 26.3.2018 ja päättyy 30.6.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: BUS BURGER OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2067252-5
Jakeluosoite: Väinöläntie 64
Puhelinnumero: +358400996169
Postinumero: 15230
Postitoimipaikka: LAHTI
WWW-osoite: www.busburger.fi;www.busgelato.com
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Laajoki Eeva
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: yrittäjä
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400996169
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Yhtiö käynnistää Hollolan Salpakankaalle jenkkityylisen Bus Burger diner ravintolan, mikä toimii kehityshankkeen pilottiyksikkönä. Yksikön toiminnan käynnistämisen ja alkukauden 6-12kk aikana kehitetään ja dokumentoidaan Bus Burger Franchising konsepti yhteistyössä konsultin kanssa. Pilottikokemuksen 6-8kk pohjalta lähdetään markkinoimaan Bus Burger Franchising liiketoimintaa muualle Suomeen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 25 750
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 25 011
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 25 750
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 25 011
Maakunnat: Päijät-Häme
Seutukunnat: Lahden
Kunnat: Hollola
Jakeluosoite: Erämiehentie1
Postinumero: 15870
Postitoimipaikka: HOLLOLA
Suunniteltu: 8, joihin työllistyvät naiset 7
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 0 |
Pyritään käyttämään uusiutuvia materiaaleja. Tiedotetaan henkilöstölle | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 7 |
Laitteet valitaan uusimpien säädöksien vaatimusten mukaisina päästö-, energiakulutus- ym. vaikutusten suhteen | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 4 |
Ravintolan ympäristö pidetään siistinä. Jätekäsittely hoidetaan hyvin | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 4 |
Asiakkaiden ja henkilöstön ohjeistuksessa huomioidaan, pyydetään mm. autojen tyhjäkäynnin pysäytystä. Jätevedet menevät viemäröinnin kautta käsittelyyn | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 7 | 0 |
Jätteet lajitellaan ja mahdollisuuksien mukaan käytetään uudelleen hyödyksi esim. rasvat | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 3 |
Sähkönkäyttösopimuksissa pyritään arvottamaan uusiutuvaa energiaa | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 7 | 0 |
Yhtiön hanke luo uuden ja ainutlaatuisen, nuoria kokoavan, palveluyksikön ja siten täydentää Hollolan palvelutarjontaa | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 7 | 0 |
Kehitetään Bus Burger Franchising konsepti, mitä ketjuun liittyvät yrittäjät voivat hyödyntää työllistäen itsensä ja 8 työntekijää per yksikkö | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 7 | 0 |
Hollolan Salpakankaalla Bus Burger on lähellä ihmisiä ja helposti saavutettavissa. Materiaali kuljetukset ovat vähäistä luokkaa | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 7 |
Tarjottavat tuotteet on valmistettu ilman lisäaineita tuoreista raaka-aineista | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 7 |
Palvelua tarjotaan ystävällisesti ja tasapuolisesti kaikille ikään, sukupuoleen ym. katsomatta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 7 |
Bus Burger kokoaa yhteen paikkaan erilaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä aterioimaan samaan paikkaan | ||
Kulttuuriympäristö | 8 | 0 |
Tyyliltään Bus Burger muodostaa kokoavan nähtävyyden ja elämyksen | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 5 |
Ympäristötietoisuutta edistetään mahdollisuuksien mukaan asiakkaille, varsinkin nuorille ja opastetaan henkilöstölle |
Hanke loi todella hyvän pohjan Bus Burgerin mahdollisuudelle laajeentua franchisingin avulla. Ilman tätä hanketta ei tavoite olisi todennäköisesti totetutunut ollenkaan.