![]() |
![]() |
Hankekoodi: A73620
Hankkeen nimi: Leipomon muutostyöt ja koneet
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 5.12.2017 ja päättyy 31.12.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: LEIPOMOLIIKE IRENE PARTANEN OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2616152-3
Jakeluosoite: Vahverokuja 16
Puhelinnumero: +358503704979
Postinumero: 70910
Postitoimipaikka: VUORELA
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Janne Komulainen
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Hallituksen pj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 503704979
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Kiinteistön muuttaminen leipomoksi, energiatehokkaat koneet ja laitteet
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 398 970
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 379 436
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 398 970
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 379 436
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Inkilänmäenkatu 19
Postinumero: 70340
Postitoimipaikka: KUOPIO
Suunniteltu: 5, joihin työllistyvät naiset 3
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 9.00, joihin työllistyvät naiset 5.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 7 | 8 |
kotimainen järvikala ja vilja lähialueelta | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 6 | 6 |
ympäristötukiehdot raaka-aineilla | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 7 | 7 |
jätevesiverkkoon liittyminen, kaksi myyjää ja enemmän tuotteita samassa autossa | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 6 | 7 |
kierrätettävä pakkaus, lajittelu | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 9 | 9 |
alueen raaka-aineen jalostus, myös ruokamatkailu mukana | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 7 | 7 |
pakastekuljetus kuljetusliikkeellä tai pakastinboxi omaa autoon | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 8 | 7 |
tasaisempi työllisyys, vähemmän kiirehuippuja, paremmat työolot | ||
Tasa-arvon edistäminen | 8 | 8 |
samapalkkaisuus | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 3 | 4 |
alkuperäinen tuote | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
ei vaikutusta |
Kyseessä on Leipomoliike Irene Partanen Oy:n uusien toimitilojen rakentaminen. Hankkeen myötä yrityksen liikevaihto kasvoi merkittävästi. Hankkeen toteutuksella on ollut vaikutusta useiden uusien työpaikkojen syntymiseen.