![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72773
Hankkeen nimi: Elintarvikkeiden vienti
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 10.2.2017 ja päättyy 31.8.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: FOOD AND HEALTH TECH FINLAND OY INC.
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2806857-6
Jakeluosoite: Vatajantie 8 as 6
Puhelinnumero: +358 456962377
Postinumero: 47400
Postitoimipaikka: KAUSALA
WWW-osoite: www.foodandhealthtech.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Lassila Leevi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 456962377
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Elintarvikevienti. Tavoitteena suomalaisten elintarvikkeiden vientitoiminta tuomalla puhtaita, terveellisiä ja maistuvia erikoistuotteita esiin uusilla markkinoilla, ja tarjoamalla vientikonsepti, joka madaltaa erityisesti pientuottajien vientikynnystä.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 23 000
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 13 613
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 23 000
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 13 613
Maakunnat: Kymenlaakso
Seutukunnat: Kouvolan
Kunnat: Iitti
Jakeluosoite: Vatajantie 8 as 6
Postinumero: 47400
Postitoimipaikka: KAUSALA
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankesuunnitelman mukaisesti hankkeessa pyrittiin kasvattamaan liiketioimintaa promovoimalla suomalaisia elintarvikkeita pääasiassa Kiinassa ja etsimällä niille vientikanavia. Keinoina käytettiin messu- ja myyntitapahtumaosallistumisia, markkinakartoitusmatkoja, sekä joitakin esiselvitystutkimuksia. Päämarkkina-alueen yllättävät ja monimutkaiset tuontisäädökset vaikeuttivat projektia eikä toivottuja tuloksia saavutettu määräaikaan mennessä.