![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72506
Hankkeen nimi: SAANDA OUTDOORS KITCHEN
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 7.12.2016 ja päättyy 30.11.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: OY SULCA AB
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2576289-6
Jakeluosoite: Åkerbärsvägen 4
Puhelinnumero: +358 449731507
Postinumero: 68620
Postitoimipaikka: PIETARSAARI
WWW-osoite: www.saanda.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Sulkakoski Johan
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: VD
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 449731507
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
ATT UTVECKLA SAANDA UTEKÖK FÖR SERIETILLVERKNING.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 8 000
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 3 994
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 8 000
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 3 994
Maakunnat: Pohjanmaa
Seutukunnat: Jakobstadsregionen
Kunnat: Pietarsaari
Jakeluosoite: ÅKERBÄRSVÄGEN 4
Postinumero: 68620
Postitoimipaikka: PIETARSAARI
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 5 | 5 |
SAANDA outdoors kitcen är konstruerad av gjutjärn, dess form bidrar till att den värme som bränslet avger, ved eller träkol, inte går förspillo utan värmen lagras i gjutjärnsmaterialet som avger värmen till bakas, vilket gör att bränsle mängden kan minskas med 50% jämfört med konventionella grilla | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 5 |
Halvering av bränslemängd samt en bättre förbränning av ved eller ved kol vid matlagning utomhus, ger mindre skadliga utsläpp. Lång livslängd på produkten ger mindre skadliga utsläpp för enskild tillverkad produkt. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 6 | 6 |
EFTERSOM GJUTJÄRNET ÄR ETT HÅLLBART MATERIAL MED LÅNG LIVSLÄNGD MINIMERAS UTSLÄPPEN FÖR VARGE TILVERKAD PRODUKT. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
SAANDA OUTDORRS KITCHEN VÄRMS ENBART MED TRÄKOL ELLER VED. VID TILLVERKNING AV UGNEN KAN ÅTERVUNNEN METALLSKROT ANVÄNDAS. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
KONSUMENTEN STYRS ATT TILLREDA SIN MAT PÅ ETT SÄTT SOM FRÄMJAR HENNES EGEN HÄLSA. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Tydliga framsteg gjordes totalt set i utvecklings och tillverknings processer,.