![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72288
Hankkeen nimi: Tuoremarjatuotteiden tuotekehitys- ja markkinaselvityshanke
Toimintalinja: 2. Uusimman tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen
Erityistavoite: 5.1. Yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 12.9.2016 ja päättyy 31.12.2017
Toiminnan tila: Peruuntunut
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: TOBE OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2774264-5
Jakeluosoite: Oinaskyläntie 2
Puhelinnumero: +358104252703
Postinumero: 72300
Postitoimipaikka: VESANTO
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kylmälä Juho
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0104252703
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Projektin aikaan kehitetään tuotteita kansainvälisille markkinoille, selvitetään soveltuva säilyvyys- ja pakkausteknologia sekä selvitetään tarkemmin ostajien tarpeita (markkinaselvitys ja tuotetestaus).
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 34 080
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 0
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 34 080
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 0
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Sisä-Savon
Kunnat: Vesanto
Jakeluosoite: Oinaskyläntie 2
Postinumero: 72300
Postitoimipaikka: VESANTO
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joista naisten perustamia 0
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 6 | 6 |
luonnon raaka-aineiden keruu toteutetaan luonnonvarojen kestävä käyttö huomioiden, marjat ovat alihyödynnetty raaka-aine | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 8 | 0 |
hyödynnetään koko marja, mitään osia ei jää jätteeksi | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 10 | 7 |
Villimarjojen jalostusasteen nosto, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu keskellä metsämarjojen keruualueita. Hyödynnetään alueella olemassa olevia resursseja. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 8 | 0 |
Reseptiikka on aineeton tuote. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 3 | 6 |
Tuotantoa keskitetään marjankeruualueiden läheisyyteen (Vesannolle), jolloin kuljetusmatkat ovat mahd. lyhyitä. | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 5 | 5 |
tehdään terveystuotteita, alueellisesti mm. työllisyyden parantuminen luo hyvinvointia | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 2 | 0 |
metsien hyödyntäminen avartaa maisemaa ja pitää osaltaan seutua asuttuna | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
-