![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72250
Hankkeen nimi: Royal Reindeer Restaurant
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 12.9.2016 ja päättyy 31.12.2017
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: A.C.SHINE OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2733008-5
Jakeluosoite: Joulumaantie 8
Puhelinnumero: 0407243980
Postinumero: 96930
Postitoimipaikka: NAPAPIIRI ROVANIEMI
WWW-osoite: www.royalreindeer.com
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Pitkämäki Mika
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Omistaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 50 555 3630
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Projektissa mahdollistamme uniikin ympäristön käyttöasteen voimakkaan kasvun laajentamalla eri kohderyhmille tarjottavia palveluita koko vuorokauden ajalle ympärivuotisesti. Henkilösidonnaisuudesta pyritään kokonaan eroon. Liiketoiminta perustuu jatkossa tarjottavien laadukkaiden ruoka- ja juomaelämysten tarjoamaiseen sekä asiakkaiden osallistamiseen. Konseptin muutoksen jälkeen kykenemme palvelemaan useita eri asiakassegmenttejä samaan aikaan.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 28 800
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 25 194
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 58 800
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 25 194
Maakunnat: Lappi
Seutukunnat: Rovaniemen
Kunnat: Rovaniemi
Jakeluosoite: Joulumantie 8
Postinumero: 96400
Postitoimipaikka: ROVANIEMI
Suunniteltu: 6, joihin työllistyvät naiset 4
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | 3 |
Ostotoimnnan ja toteutuksen ennustettavuudella vähennetään hukkajäämiä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Projektissa mahdollistimme uniikin ympäristön käyttöasteen voimakkaan kasvun laajentamalla eri kohderyhmille tarjottavia palveluita koko vuorokauden ajalle ympärivuotisesti. Liiketoiminta perustuu jatkossa tarjottavien laadukkaiden ruoka- ja juomaelämysten tarjoamiseen sekä asiakkaidemme osallistamiseen.