![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72235
Hankkeen nimi: F.K.Trube Oy: Tuottavuuden ja kilpailukyvyn kehittäminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 22.8.2016 ja päättyy 25.8.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: F.K.TRUBE OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 1018986-3
Jakeluosoite: Kellonkärki 8
Puhelinnumero: +358447668365
Postinumero: 70460
Postitoimipaikka: KUOPIO
WWW-osoite: www.trube.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Kemiläinen Sami
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: TJ
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358447668365
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoitteena on Truben tuotantokapasiteetin nostaminen sekä yksikkötyökustannuksen laskeminen. Toteutuksella parannetaan yrityksen kilpailukykyä valtakunnallisella kahvileipä- ja konditoriatuote markkinalla. Toimenpiteet tavoitteen saavuttamiseksi ovat: 1) Muutto toiminnalle paremmin soveltuviin sekä kasvun mahdollistaviin tuotantotiloihin. 2)Laite- ja kuljetinvestoinnit, automatisointi sekä työn muuttaminen prosessimuotoiseksi.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 273 130
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 264 866
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 273 130
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 264 866
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Trubenkuja 1
Postinumero: 70500
Postitoimipaikka: KUOPIO
Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 3 | 5 |
Uusi kiinteistö edellistä energia tehokkaampi | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 3 | 2 |
Uusi kiinteistö edellistä energia tehokkaampi | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 5 | 5 |
Leipomon jätteiden kierrätys paranee | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Tavoitteeksi asetettu kapasiteetin nosto ja yksikkökustannuksen laskeminen saavutettiin. Tuotannon muutto uusiin, kasvun mahdollistaviin toimitiloihin suoritettiin aikataulun mukaisesti. Laite- ja kuljetininvestoinnit, automatisointi sekä työn prosessimuotoisuuteen siirtyminen onnistui.