![]() |
![]() |
Hankekoodi: A72177
Hankkeen nimi: Ravintolan Tsokan laajennus
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 3.1. Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 18.5.2016 ja päättyy 31.12.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: AM LAATU OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 1955251-8
Jakeluosoite: kuksatie 8
Puhelinnumero: +358 40541054
Postinumero: 98530
Postitoimipaikka: PYHÄTUNTURI
WWW-osoite: www.tsokka.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: siuko matti
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: tj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: eura.neuvonta(at)gov.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 40541054
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Keittiö-, terassi- ja huoltotilojen rakentamisella mahdollistetaan toiminta paremmissa työolosuhteissa ja liikevaihdon kasvu.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 103 600
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 103 600
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 103 600
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 103 600
Maakunnat: Lappi
Seutukunnat: Itä-Lapin
Kunnat: Pelkosenniemi
Jakeluosoite: Kultakeron huippu
Postinumero: 98530
Postitoimipaikka: PYHÄTUNTURI
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 1
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 0 |
rakentamisessa pääraaka-aine on puu | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 0 |
aurinkopaneelit | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
ei vaikutusta, maalampökaivot eivät ole pohjavesialueella | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
ei ole | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
puurakentaminen, jätteen kierrätystä maksimoidaan | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 2 | 0 |
aurinkopaneelit, maalämpö | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 2 | 0 |
käytetään paikallisia työntekijöitä, urakoitsijoita | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
ei ole | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
ei vaikutusta | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
ei merkttävää vaikutusta | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
ei merkittävää vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
ei merkittävää vaikutusta | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
ei merkittävää vaikutusta | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
ei merkittävää vaikutusta |
ravintola tsokan uusi keittiö, ulkoterassi ja varastohalli pohjoisrinteelle kalustoa varten ja tavaran vastaanottoon. hanke toteutettiin kesälla 2016-2017 yhtiön omana työnä. rakentajina toimivat paikalliset kirvesmiehet ja sähkö-, lvi-, sekä maansiirtourakoitsijat. työt toteutettiin suunnitellusti, kustannukset ylittyivät 10.000 eurolla lähinnä koska keittiötä kalustettiin tasokkaammaksi. uusien tilojen ansiosta ruokatarjontaa on voitu lisätä ja liikevaihto on kasvanut 18 %